Om Elisabeth Iskrem

Den korte delen som foreløpig er den eneste delen:

 

Elisabeth I. Casén Pihl. Født 1988, og fortsatt like liten. Jeg tenker for mye, skriver til tider for mye selv om jeg kjenner det blir for lite. En dag skal jeg bli forfatter. I august 2009 debuterte jeg med et romanutdrag kalt «Fant du henne, Anton?» i CappelenDamm’s «Signaler 09″ *sett inn gledeshyl her*.

I mellomtiden er jeg bare forfattergrupie. Derfor blogger jeg. Hvis man vet hva man vil så må man gjøre det, så her er jeg. . Har en forferdelig notatbokfetisj. Eksisterer på Facebook og Twitter. Skolebibliotekar på Os vidaregående skule.

Begynte å blogge en desemberdag i 2005, og har vært rimelig aktiv siden.

Den 18 Desember 2009 giftet jeg meg med Frode. Han gjør meg lykkelig.

Jeg har av en eller annen grunn den type humor som bare jeg og et fåtall andre forstår, noe som gjør at jeg til tider kan virke ganske usympatisk. Jeg er ganske dømmende og lager noen heidundrende konklusjoner som jeg er overbevist om er korrekt helt til de blir motbevist.

Jeg «lider» av noe som kalles dyskalkuli, som er den matematiske/tallmessige formen for Dysleksi. Derfor har jeg faktisk relativt ofte noen trykkleifer her og der, men det er mest på tallfronten at jeg uten problemer blir en Malibu Barbie og bruker mer tid på å lukte på gråblyanter enn å løse tallgåter. Mer info om dyskalkuli finnes på Dyskalkuli.net. Alltid greit å vite.

Å skrive om meg selv på 1 side gir egentlig ikke noe mening. For jeg forandrer meg hver dag, får nye meninger, nye tanker, gamle tanker hele tiden. Jeg blir mer og mer lik meg selv. Men 1 ting er meg; jeg drikker kaffe. Masse, og jeg liker det. Dette er min blogg. En blogg om meg, mitt og hvis du leter godt nok finner du et marsvin og en hund som heter Juno også.

Hvis du fortsatt leser, så fortjener du å vite at jeg visstnok var første nordmann på Twitter. Det ble gjort et intervju hos NRK, og jeg advarer alle om å fokusere på hvor ødelagt dialekten min er, for det gjør jeg.

 

9 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. maria sier:

  Hei!
  Jeg liker det du skriver. Du er klok og morsom. Dessuten blir du sikkert en kul bibliotekar, sånn som disse: http://www.youtube.com/watch?v=a_uzUh1VT98
  Klem – Maria

 2. […] author is a charming lady from Norway, Elisabeth Irgens Casén Pihl, and the title of what I am sure will come to be a magnificent book, which I’m eagerly waiting […]

 3. Flinke Piker sier:

  <3

 4. Fivrelden sier:

  Det var fint å finne en annen nettdagbok med et skrivende menneske som også har dyskalkuli. Det er godt å ikke være aleine om det! Deg skal jeg følge :)

 5. Phuong Dang sier:

  Hei Elisabeth, kom trolig tilfeldig over bloggen din, aner ikke hvordan men det var via google! Vet ikke om du husker meg men vi gikk i barneskolen sammen på Kuventrær, kjekt å se og lese om mine gamle venner fra barndommen. Kjempe fin blogg, skal følge med deg. Håper ellers alt står til med deg :)

  Klem Phuong

 6. Hei Phuong! Selvfølgelig husker jeg deg:) Du var alltid en god venninne. Takk for fin kommentar, det var hyggelig av deg! :D

 7. mira sier:

  Hei.
  Jeg har dyskalkuli selv. Føler med deg. Fikk du forresten kommet inn på studie ditt?

 8. Mira: Hei på deg. Jeg begegynte på «Dokumentasjonsvitenskap» men pga dyskalkulien måtte jeg gå over til Litteraturvitenskap (null matte). Litt kjipt, men jeg er glad for at jeg fikk det til :) Når fik du diagnosen?

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: