Den appen som kjenner meg bedre enn meg selv

Hvis jeg skal stole på algoritmen til TikTok, så er jeg egentlig en homofil gutt med ADHD. Jeg har tilsynelatende en Nevropsykologisk hjerne som får kick av se hva andre forfattere og skrivende mennesker kan tipse meg om. For da kan jeg føle meg enda mer ræva over alt jeg ikke får til og det er livet dere. Jeg føler meg totalt blottet for identitet når jeg åpner den tikkedakkelakke-appen, fordi jeg aner ikke hva jeg kommer til å få se. Tydligvis er hjernen min glad i å se gutter sammen med gutte-kjærestene sine, men når jeg prøver å ha en monolog med meg selv om HVORFOR ender det alltid med tre andre stemmer som tenker i kor. Uavbrutt. For en stund siden prøvde jeg å telle hvor mange Elisabeth’er som snakket samtidig inni hodet mitt, og jeg kom ut av tellingen etter stemme nummer seks.

Visstnok så er jentehjernen ferdig utviklet når vi er 22. For gutter er det omtrent 25. Ikke ta mitt ord for det, jeg lærte det på TakkeTukken. Jeg lærte også at det er noe med hjernen til damer når vi er 33 men jeg husker ikke hva. Beklager. Jeg fikk også beskjed av en person der (person ser i kamera på TikkeTakken, personen snakker til meg og ingen andre) om å spørre meg selv om gammel jeg føler meg, og så spørre «mitt indre barn» om hvor gammel vi er. Jeg prøvde å ikke fnyse av dette, og lot tankene gå dit de ikke skal. I følge meg, meg selv og moi, er jeg mentalt 18 år men kan til nøds være 20. Samtidig er jeg ganske sikker på at jeg er en 45 år gammel bitter kvinne som lider av Skråsikkerhet. Jeg vet ikke hvem jeg er lenger.

Ifølge komplisert kalkulering fyller jeg 34 år i august, så dette med Skråsikkerheten moser jeg sammen med hun som tror hun er 18 år. Ærlig talt, jeg er så lett påvirkelig fra den TukkeTralle-appen at alt jeg lærer fra nå kommer fra det stedet. Den appen har allerede gjort at jeg har blitt medlem i «TikTok made me buy it» klubben og JEG SKAMMER MEG IKKE EN GANG selv om jeg har veldig lyst.

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: