4 bøker du burde lese før neste måltid

… eller noe mindre dramatisk. Denne bloggposten er sponset av CupoNation. I dette innlegget kommer noen av mine bokanbefalinger. Hos CupoNation kan du få mange rabattkoder på bøker, og hvem vil vel ikke ha det? Jeg takket Ja til dette fordi jeg faktisk har noe å bidra med – og det er første gang på lenge at det er noen andre enn nettpokersider som kontakter meg. Og nå fikk jeg en unnskyldning til å blogge igjen. (Det kommer en usponset bloggpost fra meg snart, men den tar litt tid å skrive på grunn av… eh… se et ekkorn)

For å lese bloggposten med anbefalingene, kan du klikke deg inn HER. 

 

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Gitte sier:

    Kult! Takk for anbefalinger! ^^

  2. fivrelden sier:

    Takk for leseråd :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: