Hei

Hei.

Livet mitt er på vent.

Jeg har søkt meg inn på Litteraturvitenskap i Bergen og venter på svar. Hvis jeg kommer inn, er jeg ferdig i Tromsø, og kommer aldri tilbake.

Hvis jeg kommer tilbake til Bergen, kommer jeg hjem. Jeg er ferdig med eksamen, og jeg venter på at pappa skal komme på besøk.

Det kan hende at jeg fortsetter å studere i Tromsø, men man vet aldri.

Jeg har begynt å skrive på romanen igjen. Hver eneste gang jeg begynner å skrive igjen er det en rar følelse, som om jeg oppdager en ny verden og jeg vet med en gang hva jeg vil. Det er rart å tenke på at «Fant du henne, Anton?» har tatt fire år av livet mitt, og at jeg enda ikke har gitt opp. Jeg ser på det jeg har skrevet tidligere, og tenker at jøss, jeg kan faktisk skrive. Det er like overraskende hver gang.

Frode er på jobb. Om to måneder treffes vi igjen. Før det skjer kommer jeg til å dra til Oslo for å besøke Maren og andre venner (hvis du vil treffe meg, si ifra) og besøke Tiger Garté på Juritzen Forlag. Jeg kommer til å skrive mer på romanen og skrive mer på en ny roman som har tatt kontroll over hjernen min. Alt er på vent, og jeg lurer på hva som kommer til å skje hvis jeg havner i Bergen. Jeg tenker på flytting, på å samle alt dilldall fra leiligheten og få alt på plass i en bil. Alt er på vent, og jeg venter bare på et svar. Det er noe som skjer, og jeg lurer på hvordan det kommer til å bli.

 

ps. Ja. jeg skrev dette mens jeg var brisen fordi det er 17 mai (kondolerer) og jeg har ikke vært ute av leiligheten i det hele tatt.

 

Related Posts with Thumbnails

7 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Til å være brisen når du skrev dette, er jeg imponert over mangelen på skrivefeil og grammatikkfeil ;)

  Blir spennende å lese boken din da. Når kan du tenke deg at den kommer ut?

  Om du ikke kommer inn på Litteraturvitenskap i Bergen, hva skjer da?

  Hilsen fersk blogger
  Cecilie

 2. Cecilie: Takk! Jeg er imponert selv. Jeg må skrive den ferdig først, så det kan nok ta noen år. Hvis jeg ikke kommer inn i Bergen fortsetter jeg i Tromsø:)

 3. tanketom sier:

  Yay, Bergen! Kryssar fingrane for at du kjem deg til verdas vakraste vestlandsby.

 4. anders sier:

  det er fare for at jeg må befinne meg i trondheim pga. eksamen, men jeg vil gjerne vite når du er i oslo, sånn helt i tilfelle :) (fjasbok, meg.)

 5. ingeborg sier:

  Stå på, Elisabeth!

 6. Ida Therese sier:

  Hei!
  Du skriver veldig imponerende:) Når du kommer til Maren vil jeg hilse på!

 7. Catalina sier:

  Wow Elisabeth! Eg hadde aldri lest/sett bloggen din. Du er kjempeflink, Elisabeth. Kjempefin og interessant alt du skriver :-). Håper at eg får mulighet en gang til å lese bøkene du skriver. Stor klem!!!!!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: