Gjettelek for den kresne

Av og til glemmer jeg at jeg har en blogg, og når jeg glemmer det, husker jeg heller ikke at ting jeg opplever kan fortelles om. Det jeg derimot kan fortelle er at nakken min de siste dagene har hatt et sterkt ønske om å ta livet av meg, mest sannsynlig på grunn av en forkjølelse som gjorde at jeg hostet som et nek. Lungene mine har lenge vært et slags orkester for den tungpustede, og nå er det altså nakken som er for tur. Er det ikke det ene, så er det det andre.

Rett før jul har ankomsten av en pakke i Tromsø gnaget meg i bakhodet. Hvorfor? Fordi den er et mysterium. Jeg vet ikke hvem som har sendt den, men vedkommende har ungått å bruke I.C i etternavnet, og gått for P’en. Jeg vet at personen også har mobilnummeret mitt (men det er jo lett å finne). Ingen har sagt til meg at jeg kan vente meg en pakke i  posten heller. Det eneste jeg hadde var et sporingsnummer og et hint om at pakken var sendt fra utlandet via UPS. Jeg liker post. Derfor er dette et uløselig mysterium for meg. Det verste var at på hentesmsen jeg fikk, sto det at returdatoen var den 4 januar. Jeg og mannen er tilbake i Tromsø den 7ende.

Kan du se for deg at du har mottatt en 2.4 kg pakke som du ikke vet hvem er fra, og som du ikke vil få åpne en gang? Hjernen min sang i fistel. Jeg ringte posten, først for å omadressere, så for å snakke med mitt lokale postkontor for å få dem til å beholde pakken litt til. Jeg har i de siste dagene derfor prøvd å tenke meg fram til hva julepakken kan inneholde, men ikke kommet noe nærmere hvem avsenderen er. Hvis det er deg, hadde jeg blitt glad hvis du kunne gi meg et lite heads up.

Ideer:

 • Bøker som totalt veier 2.4 kg, kanskje 3 kg. (tror dette er nærmest)
 • Godteri fra usa.
 • En bombe som er feilsendt, kommer til å eksplodere når pakken åpnes.
 • iPad (sikle sikle sikle sikle. Dette er dog min egen fantasi som leker Djevel med meg)
 • Kaffemaskin.
 • 2.4 kg med kaffebønner.
 • 2.4 kg med notatbøker!
 • Veldig mange brev som aldri ble sendt, men som til slutt ble pakket sammen som en julegave.

Som du ser har jeg virkelig ingen anelse. Har du?

Ps. Hei 2011!

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Julia sier:

  Åh gud, en mysteriepakke! Jeg drømmer om å få en mysteriepakke. Men litt som deg, ser jeg først og fremst for meg en bombe hver gang jeg får en pakke i posten som jeg ikke visste jeg skulle få. Håper med deg på 2.4 kg worth of bøker. Kanskje 2.4 kg med sjokolade. Bøker. SJOKOLADEBØKER.

 2. Eirin sier:

  Uuuuh.. Nå blir du ialllfall nødt til å fortelle hva det var når du har funnet ut av det – jeg blir like nysgjerrig ;p

  Godt nyttår! :)

 3. Julia: Sjokoladebøker!! Det hadde vært fantastisk. Usmeltbare!

  Eiri: Absolutt! Den 8 januar, baby! :D

 4. Gitte sier:

  Så utrolig spennende! Post og pakker er jo generelt veldig hyggelig, men en mysteriepakke topper det hele.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: