Hvordan ødelegge vinteren helt på egenhånd

1. Ikke ta på deg vinterskoene dine (de er ikke vintersko lenger). Vi vet begge to at fra det sekundet du har forlatt leiligheten din, så kommer snøen og tar deg. Snøen konsentrerer seg om nese, luftehull i skoene og briller.

2. Uansett hvor mange paraplyer du har med deg til universitetet, vil 1 aldri føles nok. Et vindkast og du knekker like høyt som leddene dine gjør om morningen, og da tar «vinterskoene» dine overhånd. Vinden tar tak i håret ditt og plutselig har du hårball i halsen og ser ingenting fordi brillene er besudlet.

3. Vurder å polstre begge kne, ankler og rumpe med bobleplast.

4. Neste gang du bestemmer deg for å redigere et manus i løpet av 4 timer, ikke drikk 5 kopper kaffe samtidig. Slikt sømmer seg ikke for kaffebønner en gang.

5. Du trenger ikke tenke at ironien biter deg i ræva hver gang det begynner å snø. Ja, vi vet du forakter vinteren, men du kan jo ikke drikke kakao uten at det snør ute, så det er ditt eget tap (du studerer i TROMSØ for pokker).

Related Posts with Thumbnails

7 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. ziarah sier:

  Mamma og pappa reiser til Gran Canaria neste helg. Sukk. Jeg ser på snøen ute og misunner dem med hele meg.

  Men…Skjønner ikke helt dette med vinterskoene! Skal du ta på deg sommersko istedet, eller har du bare ikke skikkelige sko?

 2. Ziarah: Vinterskoene mine er ikke lenger vintersko:( De er fattige kopier av hva de en gang var, og det eneste jeg har.

 3. ziarah sier:

  Hvilken størrelse bruker du?

 4. ziarah sier:

  Har kanskje et par du passer. De er litt tunge, og ikke så pene å se på, men varme og ganske gode på føret. Gore-tex. Litt for store til meg.

 5. Maren sier:

  Hahaaha.
  «Du studerer i Tromsø for pokker!»
  Hahaha..!

 6. June sier:

  Velkommen til Tromsø, vi har bipolar vær. Forkjølelse og pur lidelse er nesten garantert. :)

  Men, du må få deg ordentlige vintersko. ;)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: