5 minutter før frisørtime

Klokken er fem på to og jeg har ikke drukket kaffe enda. Jeg skal til frisøren om fem minutter, men ikke før jeg har fått koffein (det er en prinsippsak). Jeg løper inn på «Helmersen» og stirrer intenst på kaffeutvalget. Kaffemannen ser på meg, og spør hva jeg vil ha.

«Kaffe!» svarer jeg.

«Hvilken type?» spør han.

«Vet ikke! Det er så masse å velge mellom. Jeg har bare fem minutter på meg, skal til frisøren.»

«Sterk?» Han forstår meg. Han skjønner at jeg har dårlig tid og går rett på sak.

«Veldig!»

«Cortado,» sier han bestemt.

«Ok!» svarer jeg og betaler. Etter 2 mintter får jeg kaffen min.

«Lykke til hos frisøren!» sier kaffemannen.

Det er rimelig klart at jeg har fått meg et stamsted.

Related Posts with Thumbnails

13 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Kristine sier:

  Haha! Episk! Blei håret bra? :D

 2. Kristine: Jeg *tror* det ser ok ut, men jeg føler meg veldig håranonym. Tok noen striper i det for å få vekk kommunefargen, men er usikker på om det hadde noe effekt.

 3. Galithralia sier:

  Du ser sikkert helt nydelig ut :D krever bilde ;)

 4. ziarah sier:

  Helmersens var stamstedet mitt fra 2006 til 2008. På den tida visste de som jobba der hva jeg drakk, hvordan jeg likte kaffen min, og de begynte å lage den når de så meg komme inn døra. Så slutta alle de som visste at jeg var stamgjest omtrent samtidig, de ansatte masse videregåendeelever og… det ble liksom ikke helt det samme. Men i det siste har jeg vært litt mer innom og det har tatt seg litt opp igjen :)

  Håper du ble fornøyd med håret! :D

 5. Ida: Ja, husker du fortalte meg det! :D Men du før se selv på lørdag om du ser noen forandring, for jeg er ikke sikkert:P God kaffe var det uansett!

 6. ziarah sier:

  Hvor klipte du deg? Gleder meg til lørdag ^_^

 7. Nikita, som var like ved Helmersen:)

 8. Binka sier:

  Kanskje du kunne fått kaffe hos frisøren? De tilbyr det mange steder. Men jeg skjønner, det er jo en sjanse å ta! :)

 9. Hild Frøya sier:

  Det er merkelig hva som egentlig kan gjøre deg glad i hverdagen. Hva som kan få leppene til å krumme seg opp litt ekstra, og få kroppen til å produsere dette gladhormonet, som får kroppen til å gå det ekstra lille skrittet. Denne kaffekoppen gjorde det for deg, dette innlegget gjorde det for meg. Det er rimelig lite som skal til. Takk for at du gjorde dagen i dag litt bedre for meg :-)

 10. Hild Frøya: Og takk til deg for en fantastisk fin kommentar! :)

 11. Marte Helene sier:

  Kaffekaffekaffe! KAFFE! Dagen er bare ikke den samme uten. Dermed basta.

 12. Francisco Modahl sier:

  «Expresso» ….må steame vannet litt ellers er den for kald….må ha varm «expresso» ellers leverer jeg den tilbake!
  På Illy vet de hva de må gjøre når jeg kommer!
  En dobbel Americano gjør også susen!

  Nice Elisabeth!!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: