«You’re a catch aren’t you?» «No, I’m twentytwo.»

På samme tid i fjor satt jeg forvirret på universitet, alene og følsom fordi jeg fylte 21 år og ikke hadde noen å feire med. Det var egentlig ikke så ille, for jeg fikk klemmer fra de få jeg ble kjent med senere på kvelden. I år har jeg mamma på besøk, men en ting er fortsatt det samme: ektemannen er et annet sted. Uansett. Jeg er 22 år i dag, og når jeg skriver det, så føles det som om jeg skrev «jeg er 17 år» i denne bloggen i går.

Jeg er tilbake i Tromsø, hatt min første time i dag skal jeg snakke med studieveileder om det er dette som er best for meg. Inntil da blir det konteeksamen som skal leveres 27 august, og et inderlig håp om at jeg tilbringer neste bursdag med ektemannen.

Ønskeliste?

KAFFEBØNNEKVERNER (jeg har ikke tenkt å kverne meg selv hvis det er det du tror). Nespressomaskin. Kaffe. Rødvin. Nevnte jeg kaffebønnekverner? Eller en klem. Alle trenger en klem.

Hurra for meg! Og for dere som ikke vet det fra før, jeg har en liten gruppe på Facebook også. Teknologi! MAGI!

Related Posts with Thumbnails

11 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. stine sier:

  happy b-day!!!!!

 2. Undre sier:

  Gratulerer så mye med dagen! Bursdagsklemmer sendes i din retning!

 3. Jannicke sier:

  Gratulerer så mye med dagen! *hug*

 4. Dyveke sier:

  Gratulerer med dagen!

 5. vaskeklut sier:

  Gratulerer så mye med dagen da! :)

 6. Sandra Banan sier:

  Gratulerer med dagen :)

 7. Sarah sier:

  Happy Birthday!!!!!!

 8. Sonja Dadam sier:

  Gratulerer med dagen. Håper den blir riktig fin.

 9. Hilde sier:

  Gratulerer med dagen! :)

 10. TAKK alle sammen for gratulasjoner! :D <3

 11. Naitzel sier:

  Har vært travelt opptatt med universitetslivet selv, i byen din (som jeg forøvrig liker bedre og bedre), så: Gratulerer med dagen i går!

  En liten bursdagsgave:

  «My mama always said: Life is like a box of chocolate, you never know what you will get.»

  Du vet aldri hva ditt tjuetredje år vil bringe. Nyt tanken på det :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: