Du kan nå kysse bruden.

Jeg er fullstendig overbevist om at vielsen vår var en av de morsomste, avslappende og raskeste som har blitt gjort. Damen som viet oss hadde kortklipt hår, med en rød lugg. Det første jeg tenkte når jeg så henne var «Herregud dette blir bra». Men før hun kom til døren, møtte vi pappa som ventet utenfor, og det var da jeg begynte å gråte for første og eneste gang den dagen. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir så sentimental av å se pappaen min, men sånn er det bare.

Hos frisøren fikk jeg for første gang på meg falske øyevipper, og det måtte en ekstra dose med lim på for å holde de på plass. Senere føltes det som om noen klødde meg i øyeeplene.

IMG_6747

Mitt problem er at dagen gikk ganske i ett og jeg har fortsatt store problemer med å huske alt i tur og orden. Men tilbake til vielsen. Vi var 13 stykker og alle fikk bra med plass inni rommet som var ovalt og brunaktig. Vi fikk beskjed om å stå, og vi holdt hverandre i hendene i det hun begynte å lese opp teksten. Jeg husker selvfølgelig ikke et pip av det hun sa, men jeg vet at jeg likte diktet hun leste og at hun hadde helt rett.

Etter at hun hadde spurt Frode andre gangen om han ville gifte seg med meg (hun sa etternavnet mitt like feil som alle andre gjør når man leser det første gangen, og da jeg begynte å knise gjentok hun det rett), spurte hun og jeg ville ha Frode, og jeg svarte «Åja!».

«And you can now kiss the bride!!» sa hun og løftet armene i luften. Så jeg og Frode kysset hverandre og så undertegnet vi papirene. Jeg fikk et nytt etternavn, men hadde det vært opp til meg ville forkortelsen på navnet mitt blitt «EPIC – Elisabeth P. Ice Cream». Siden Frode la ned veto på det, er navnet mitt nå Elisabeth Ice Cream P (Ja, jeg sensurerer etternavnet i bloggen, men det er jo de rette forbokstavene uansett).

IMG_6678IMG_6793Rett etter at sminke og hår hos frisøren var ferdig (moteblogg here I come)

IMG_6808

Bildet er tatt av min kusine, Stine Kolaas Nash. Proff fotograf stasjonert i Bergen/Os.

IMG_6824NR2hovedbilde

Jeg er fortsatt litt omtåket av det hele, men jeg vet at dette har vært den beste dagen i mitt liv. Og nå har jeg en enda større familie. Jeg er en gift jente!

Related Posts with Thumbnails

22 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Astrid sier:

  Åååå, blir rørt jeg – for en vakker brud, vakker kjole, vakkert brudepar og for en fin seremoni! GRATULERER til mann og kone – gled dere til fortsettelsen!

 2. kristina sier:

  Gratulerer! Du ser helt fantastisk nydelig ut.

 3. Iversen sier:

  VENT NÅ LITT! Veto på EPIC? Den må du forklare før denne «Frode» godtas.

 4. Iversen: Frode er godtatt for lenge siden. Han vil ikke at hans etternavn skal bli mitt mellomnavn, rett og slett;) Og det må jeg respektere:)

 5. stine sier:

  fantastisk!! dere var helt nydelige:)

 6. Runa sier:

  Gratulerer så mye! :)

 7. Midnight sier:

  Gratulerer! =)

 8. kristin sier:

  Men han tok inn begge dine etternavn, regner jeg med? Du kanke legge ned veto hvis du ikke selv forandrer deg litt, altså. EPIC, ærlig talt!

 9. Kristin: Nei, han tok ikke mine etternavn, men det gjør ingenting. I såfall hadde han blitt FBPIC eller noe og det hadde ikke tatt seg helt ut. :P

 10. Naitzel sier:

  Tenk å være gift! Gratulerer så mye igjen!

 11. Og takk til dere alle! <3 :D

 12. Caroline sier:

  SÅ nydelig du var :)

 13. Iversen sier:

  Støtter Kristin 100%, men han er sikkert en hyggelig fyr på mange andre områder. :p

  Gratulerer!

 14. Gratulerer så masse, og så nydelige dere er! (Men i likhet med Iversen og Kristin får jeg en kime av skepsis til Frode av det etternavndiktaturet der. Hrmf.)

 15. Galithralia sier:

  likte epic eg :P grattis så mye til dere begge =) du så helt nydelig ut når dere stod på trappen :D

 16. Alle liker EPIC, men jeg syntes EICP fungerer;)

 17. Og takk Prinsesse Lea! :D

 18. kristina sier:

  uff da, hva er denne idiotiske diskusjonen ang. etternavnet igangsatt av kristin og iversen?

  Det er noe som heter tradisjoner, bare fordi vi lever i 2009 betyr ikke det at menn plutselig skal ta etternavnet til kvinner, noe kristin forslår. wtf!

  Mange kvinner over hele verden, velger å ta etternavnet til ektemannen sin, uten at det gjør henne mindre selvstendig. En kvinnes styrke måles ikke etter etternavnet hennes, men av hennes karakter. Hvis Elisabeth er happy, så foreslår jeg at vi lar den diskusjonen ligge.

  Idioter er hva jeg vil kalle iversen og kristin. Kan dere ikke bare si gratulerer til Elisabeth, i stedet for å komme med svada? Dere ønsker bare å være uenige for uenighetens skyld. Tror at det på en måte får dere til å fremstå som kule. Newsflash: it doesnt fuc**** make you cool, you just look ridiculous…

 19. Iversen sier:

  Jeg er ganske sikker på at Elisabeth greit forstår at vi ikke skriver dette i fullt gravalvor, Kristina. Det blir kanskje litt sterkt å si at vi er superkompiser i det virkelige liv og at det gjerne påvirker måten man kommenterer blogg på, men jeg anser i hvert fall Elisabeth som en god venn og regner med at hun enkelt fersker at dette var godmodig tøysing. Så kan det selvsagt hende jeg tar feil og at du har rett, da får Elisabeth si fra så skal jeg love henne en ektefølt gratulasjon og en god klem neste gang vi sees. :)

 20. Iver: Jeg syntes det blir litt rart at meg å lage en diskusjon her, men we are ok;)

 21. EEeeliiizabeeeth sier:

  Fine innlegget! *like*

  (ja, jeg husker faktisk å rote meg inn her en gang i blant)

 22. […] Det er på dagen 1 år siden jeg og Frode ble viet i Tinghuset i Bergen. Det er også 1 år siden jeg bokblogget for CappelenDamm slik jeg gjør i dag. Så denne […]

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: