En dag delt opp i to

Jeg har glemt hva jeg skulle fortelle. Jeg husker ikke hva vi snakket om, eller hva jeg observerte. Det eneste jeg med sikkerhet husker er at jeg lo ganske mye og var fast bestemt på at jeg måtte blogge det. Men hva det var husker jeg ikke. Det var veldig morsomt. I hvert fall.

Jeg hadde drukket fire glass rødvin og fem coctailer med søt alkohol i seg, og det var ikke før mot slutten av kvelden at jeg merket svimmelheten komme snikende. Så jeg gikk et runder rund meg selv helt til kvalmheten gikk over. Mens jeg satt på en stol for å sende en kjærlighetsdeklamasjon til kjæresten, kom kurderen som ikke snakker norsk bort  for å deklamere hans kjærlighet til meg. Han kysset meg på hånden og jeg smilte høflig, så sa han på gebrokkent engelsk diverse ting som jeg ikke kunne akseptere uten å bli en hore. Etter en god stund i fast arbeid har jeg funnet ut at jobben gjør meg til tider om til en rasist, og nå ble jeg det. Kurderen var jo helt ufarlig, men vi hadde kommunikasjonssvikt og tross alt ante jeg ikke hvem han var.

Det skjedde diverse drama. Det var to gutter som hadde drukket litt for mye, og som var få strakser fra å harpe løs på hverandre på grunn av uenigheter over å betale 50 kr for litt pizza. Det var såpass dramastisk at jeg koste meg litt, sånn innerst inne, og tenkte tilbake på ungdomsskolen når all drama var bra drama uansett hvem som ble skadet. Sånn er det vel i dag også. Alt er sjokkerende, men gåsj så spennende.

Jeg hadde noe veldig morsomt å fortelle. Men fordi jeg ikke husker hva det var, så får du bare le litt for deg selv og riste oppgitt på hodet. Det gjør jeg.

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: