Med Sarah Palin på leggen (og Tordenblogg)

Her om dagen klarte jeg å gjøre tabben som alle jenter gjør i løpet av livet sitt når vi skal gjøre leggene våre om til glattpolert Lara Croft-ben ellerwhatever. Kvifor? Fordi jeg skulle på julebord med Mr B og da ville jeg ha glattpolerte ben som han kunne ta på. Jeg gjorde det for ham, selv om han ikke brydde seg. Som alle andre jenter hører jeg det jeg vil høre, så jeg skaffet meg en porsjon aaaaaaaalt for tåpelige barberhøvler (Red Alert allerede her) og gikk til verks.

1 time senere var bena mine nesten skoldet, jeg kunne SE alt der håret var blitt revet fra roten av, og fortsatt kan jeg skimte Sarah Palin på høyre legg og Alaska på venstre. Og alt dette gjorde jeg for Mr B. Men så sier gutten at han ikke bryr seg og jeg blir jo helt forfjamset for det er jo mine ben og det som er mitt er hans og jeg mener da vitterlig at hvis jeg barberer leggene mine for ham så skal han bry seg noe mer! Det er det vi jenter gjør; vi sminker oss med munnen åpen og klarer ikke å lukke den igjen fordi da får vi maskara i øyet, men vi fortsetter og fortsetter og fortsetter. Hva er takken? Et klapp på hodet.

Siden alle jenter vet hva jeg snakker om, og du og jeg har en spesiell kontakt – syntes du skal stemme på meg i Tordenbloggen i dag (i den krysseavboksen og i kommentarfeltet). Hurra! Nå skal jeg gå og se hvordan det står til med Tina Fa…. Jeg mener Sarah.

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. emelie sier:

  you got my vote ;)

  og til leggene dine anbefaler jeg aloe vera.

 2. Snuppelur sier:

  En stemme til deg fra en bibliotekar/kattedame ;)

 3. Fru Jones sier:

  Stemme skal gies! Det var jammen flaks du hadde skrevet en fost siden jeg sjekket ca klokken elleve i dag, for jeg skal lese til eksamen, og tenk om jeg ikke hadde hatt noen distrakjoner, da måtte jeg jo faktisk ha lest. Huff.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: