Ikke helt uten betydning

Det handler om å kunne skrive uten å prøve. Å vite uten å kunne, å handle uten å ha gjort noe. Det handler å lære uten å lese, å huske uten å tenke over det. Det er om å gjøre å være et geni uten at du prøver, å kunne ting uten at du har strevd etter det. Det handler om å være bedre enn andre uten at du blir sliten. For å prøve noe er ikke det samme som å klare det. Å klare det er ikke det samme som å prøve det gang på gang uten å gi seg. Men følelsene er det samme. Nesten. Det handler om å ikke gi seg, å tenke realistisk og optimistisk. Det handler om å være seg selv, uansett om man har problemer med det også.

Greia er at jeg har fått jobb. Og det klarte jeg ved å fortelle litt om meg selv. Hvis jeg klarer det, kan jeg klare mye annet også.

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: