3 måneders forhold

Pappa har enda ikke møtt Mr B. I stedet spør han meg spørsmål som virker så uskyldige som en barnefis- men som egentlig er nøye tenkt gjennom i mørke øyeblikk når han lurer på hvorfor jeg ikke treffer ham like mye som før. Tidligere har han spurt om de klassiske spørsmålene, du vet – Hva studerer han, hvor studerer han, så du er virkelig forelsket ja, – som jeg liker å kalle film-klisjeer med krem og kapers. Forutsigbare.

Men i går fant han p-pillene mine på nattbordet. Først latet han som det var pollenallergi pillene, men da jeg påpekte hva han holdt i hånden kom Fornektelsen vandrende og han byttet tema. Det er knakandes kjekt å få pappa til å bli flau/ubekvem når det gjelder min oppvekst og utvikling. Særlig fordi han motvillig ser ut til å måtte innse at jeg ikke er ti år lenger.

I dag sa mamma at pappa hadde begynt å spørre om min loverboy. Rettere sagt, på vei hjem fra avslutningen i går spurte han «Såh…. er han ok?» og mamma hadde svart «Ja, han er ok.» – noe som på mamma og pappa språket betyr at han er den beste gutten datteren deres kan gifte seg med. Jah, det går nok den veien. Jeg har ikke noe i mot det. Når man elsker en person så kan man bare ikke noe for det.

Jeg vet fortsatt ikke når pappa får muligheten til å treffe Mr Baggings. Men jeg gleder meg til å se hvilen film jeg kan sammenligne det med. For jeg trenger på en måte pappas godkjennelse, den er til en viss grad viktigere enn mammas (som allerede kjenner Mr Baggings veldig godt), nettopp fordi pappa ikke alltid har vært her hos meg. Det møtet bør forresten ikke bli like uskyldig som en barnefis, det blir bare veldig veldig veldig flaut. For meg.

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Galithralia sier:

    det skal nok gå helt fint! Mr. Baggings er jo en flott fyr (etter det inntrykket jeg fikk av ham :) ). *tenke* *tenke* på hvilken film som kan passe dere ;)

    PS: hvorfor nicket mr baggings? bare nysgjerrig her hehe :)

  2. Elisabeth Iskrem sier:

    Ta vekk den siste G’en. Hvilken karakter heter det i en film? Da finner du det nok ut.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: