Jeg flytter ut i dag selv om det er i morgen

Det er nå jeg burde skrive, ikke sant. Det er dette jeg har ventet i tre år på slik at jeg kan skrive om det. Kjærligheten og framtiden. Men nå som jeg er inni det – nå som jeg puster luften til en ny tilværelse – klarer jeg ikke å se de åpenbare tingene som jeg så før. Det er mange små ting jeg i ettertid skulle ha skrevet, eller notert meg ned – men jeg eier ikke trangen til det. For sannheten er at jeg ikke har klart å produsere noe skriveverdig siden jul.

Jeg antar at skrivesiden av hjernen min er på midlertidig Game Over, og jeg har ikke akkurat prøvd å ta en runde til. Hvorfor? Jo – for teknisk sett så burde jeg skrive minst 1 time hver dag, bare for å holde meg selv ved like, vokabularet mitt levende og syklig etc. Men NEH! Hva gjør jeg? Jeg ligger heller ved siden av Mr Baggings og gnikker nesen min mot hans. Snakk om prioritering!

Nå er det heller ikke lenge til skoleåret på Åsane er over, og jeg syntes det er helt greit. Jeg trodde at jeg skulle knytte meg til skolen og alt tilbehøret på en sånn overdimensjonal måte, men det har ikke skjedd. Jeg har fått noen gode venner, men jeg kjenner fortsatt ikke mange av de som går på skolen og jeg vet innerst inne at jeg ikke kommer til å savne dem. Atter en gang har jeg mentalt flyttet ut på forhånd og allerede laget meg et rede i Tromsø. Om jeg kommer inn derimot er en annen sak og jeg liker ikke å tenke på hva som skjer om jeg ikke kommer dit jeg vil mest.

Men nå over til Sannhet:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=q-Lovt_kmXM&hl=en]

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Binka sier:

    fin film!
    det trenger ikke å være noe galt med at du ikke kommer til å savne det… kanskje savnet kommer senere?
    håper du kommer deg dit du vil :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: