Lenge leve individer

Jeg tenker ikke så mye på det. Ikke like mye som første gangen. For første gangen visste jeg ikke hvordan jeg skulle oppføre meg, eller hvordan jeg skulle takle følelsene. Denne gangen er jeg klar. I hvert fall litt. For akkurat nå tar jeg det som det kommer – jeg er mer forberedt på et «Nei, vi syntes ikke dette er et ferdig materiale, kanskje du skal begynne å skrive på noe nytt» enn «Dette vil vi gjerne gi ut».

Faktum er at jeg nå blir direkte sjokkert hvis jeg blir gitt ut. Jeg er i et sted nå hvor jeg ikke bryr meg så mye – jeg heiser på skuldrene og sier at jeg tar det som det kommer. Noen sier at det kalles å være realist. Jeg sier at jeg er forberedt på sannheten.

Bokklubben har huket tak i meg. Med et gavekort på 750 kr jeg kunne bruke på hva jeg ville hvis jeg meldte meg inn. Jeg har bestilt 5 bøker og to av de er på vei nå, samt en veske med skjerf. Nå kommer jeg meg aldri ut igjen.

I morgen drar jeg og pappa på vår siste båttur fra Bergen fordi Colour Line ikke tjener godt nok her. Jeg kjemper meg fra og tar med dataen for å sjekke myten om trådløs nett på åpent hav. Jeg har sett det før, men har det vært prøvd med mac? I don’t think so.

Jeg savner skolen og gleder meg til å klippe/lime/rotere håret mitt i dag. Pamela Anderson skal skilles igjen etter bare to måneders ekteskap og jeg lurer på om det er håp for meg i det hele tatt. Dessuten ser det ut til at kaffe er tidens mest forurensende drikk, så nå har jeg gitt opp ALT. Dette er forresten min post nummer 500, så kanskje det er håp for meg likevel.

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. emelie - http://emelie.trykker.com sier:

  Jeg synes du er tøff som prøver. Jeg vet ikke om jeg hadde gjort det samme.

 2. Örn sier:

  Gjenta etter meg: VI ER ALLE INDIVDER!

  Enig med Emilie; Töff du som sender inn manus! Kos deg pá ápent hav. Der er det plass til á tenke store tanker!

 3. Simbelmynë sier:

  det er alltid håp for deg IC :D Og gratulerer med post 500.. du har jaggumeg holdt ut lenge her:)

  Og tøffere enn toget IC som sender in et manuskript. Det er en bok jeg skal lese!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: