I’m moving through some changes

Etter jul kommer jeg til å bo på enerom. Nora skal til en annen folkehøgskole, og så skal hun bo tre måneder i India. Jeg har visst om det i to måneder. Men det var først for to dager siden at jeg knakk sammen og gråt mine svarte tårer. Jeg har ikke grått så mye siden marsvinet døde. Av en eller annen grunn hjalp det. Denne siste uken før jul skal vi bruke for alt det er verdt. Hun og jeg. Oss. Vi. Sammen.

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

  1. binka // www.elefantzonen.com sier:

    Naw. :)

  2. AlterEgo sier:

    …og en dag foer du tror er hun tilbake og dere har den samme uka om igjen, bare at innholdet i samtalen har forandra seg litt paa grunn av erfaringene dere begge har gjort i mellomtida:)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: