Mitt hjem er ditt hjem

Mamma ringer og sier at nå sitter hun i den nye leiligheten omringet av bokser. Hun sier at nå er huset på Os helt tomt for alt som har tilhørt oss og det er ikke Hjem lenger. Nå er ikke Os en del av meg. Jeg får en liten klump i halsen når det enda en gang går opp for meg at jeg aldri kommer til å plukke blåbær i hagen eller sitte i det store treet. Ikke ligge på terrassen og skrive. Nå er det en ny familie som skal bo i huset som ble bygget for meg og mamma. Mitt hus. Vårt. Etter 14 år er det over og nå plutselig skal jeg dra «Hjem» til….. Fana.

Det eneste som binder meg til Os er huset. Ikke noe annet. Bare huset og noen av mine nærmeste venner. Jeg kommer nok ikke til å dra til Os flere ganger nå. Mentalt flyttet jeg ut for ett år siden, den dagen vi begynte å pakke. Men jeg ante ikke at Høstferien var siste gang.

Jeg vet ikke hva jeg skal si, så du skal få si det for meg.

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Galithralia sier:

  uff….det er trist å flytte særlig hvis huset kun har vært deres.

 2. binka // www.elefantzonen.com sier:

  Vel, det er ikke bra å knytte seg for mye til gjenstander uansett. Og et hus, uansett hvor mange minner det bringer, er tross alt bare en gjenstand.

  En gang får du deg ditt eget hus med din egen familie, og da får du et nytt Hjem. Slik er livet.

 3. Beasty sier:

  Skal du aldri på besøk mer da, liksom? =/

 4. leselama sier:

  Home is where the heart is. ;-)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: