Folkehøgskole neste

Før klokken ti idag bestilte jeg en MacBook som skal komme på døren i morgen tidlig før klokken ni. I dag er det meningen at jeg skal finne fram alt sammen som trengs de tre første ukene på skolen og enda mer til. Dette blir min siste post (å snufs, cry me a river and call me Justin) som ung møy i tundraens ventetid. Klokken 18 i morgen er jeg Student med en hvit MacBook under armen! Hør meg trykke på tastaturet!

Altså. Pakkefaen. Jeg er, som de fleste vet, lat. Jeg gjør det meste i siste sekund men da gjør jeg det skikkelig og relativt panisk. Men det blir gjort. Nå stirrer jeg på en haug med klær (og sko) som i løpet av kvelden skal presses inn i kofferter og ned i bokser. Åh jeg er så glad for at jeg slipper å tenke på møbler utropstegn. Jeg har til og med meg en liten teddybjørn – fordi det blir det eneste som på en måte minner meg om hjemme (åååsååsentimentalt).

Jeg gruer meg ikke. Jeg gleder meg på en måte hvor forelskelse er det eneste ordet jeg kan bruke. 82 elever på skolen, og jeg er en av dem – jeg er rimelig sikker på at det blir et bra år.


~ ~

Og så et lite brev til framtiden:

[Hei du gutt på fhs. Nå som jeg har vist deg denne posten/bloggen etc (riktignok i framtiden mind you) håper jeg du har skjønt at jeg har en liten greie for deg. Vi har sikkert drevet på og flørtet en stund og kanskje vi til og med har holdt hender og bedrevet kyss klapp undt klem ohmigoth. Nå som du leser dette, sitter jeg sikkert ved siden av deg med hendene mine presset mellom knærne og jeg stirrer nok intenst på ansiktet ditt for å se en reaksjon. Såh, jeg liker deg og for meg er det relativt stort at jeg nå lar deg se Sammensuriummet. Siden jeg har skrevet denne posten dagen før vi begynte skolen så vet jeg ikke hvor lenge det går får du får lese dette. Kanskje jeg aldri viser bloggen til noen heller. Uansett; hvis jeg likevel gjør det, og du leser enda ser jeg, så syntes du skal slutte nå og kysse meg. For vi liker jo hverandre og bla bla bla kast meg en olivenkvist og alt det der. Det var alt.]
~ ~

Det er rart å tenke på at jeg har rukket å fylle 19 år siden jeg startet bloggen. Det hadde jeg ikke trodd, det er jo umulig for meg å slette den nå. Da får jeg jaggu det holde den i live mens jeg går på Folkehøgskole også. Jeg håper du følger med meg.

Men nå må jeg «pakke» (gå fram og tilbake mellom klesskapet og stuen, stirre på klærne, ta en bunke og kaste den på sofaen. Stirre på klærne i noen timer, høre på Terry Pratchett lydbok – drikke kaffe, finne fram ting, stirre på dem, vente til mamma kommer hjem og la henne «hjelpe til»). Jeg gleder meg.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii utropstegn!!

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

 1. leselama sier:

  Klart vi følger med! :-)

  Masse, masse lykke til med et spennende år!

 2. Simbelmynë sier:

  1. Lykke til:D
  2. klart bloggen skal overleve og vi skal følge nøye med:D
  3. Terry Pratchett på lydbok <3 :D

 3. Snuppelura sier:

  Det går nok så bra!! Men jeg husker følelsen jeg selv hadde da jeg skulle reise 3 timer til folkehøgskole og ikke kjente et eneste fjes.

  Ha det morsomt, ikke dra hjem for ofte (for det er ofte i helgene at det morsomme skjer og det er da man liksom skaper den sosiale tingen litt mer), flørt, vær barnslig og ha masse moro!

  Og fortsett å skrive blogg. Kanskje det til og med blir litt melankolsk å høre om folkehøyskolelivet igjen.

 4. Sexy Sadie sier:

  Lykke til, håper bloggen overlever!

 5. røverdatter sier:

  Gleder meg til å høre fra deg!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: