Øh… joda, hurra?

Jeg er forvirret. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Jeg vil ikke si hvordan eller utdype detaljer, men i dag sto jeg bare noen meter ifra Han, som jeg var forelsket i mens jeg gikk på Gymnas og aldri fikk tid til å komme over. Det var helt forferdelig. Der sto jeg, med pulserende kjærlighet – jeg vet ikke om han så meg men jeg liker å tro det, og i så fall oste det Voksende Misnøye fra ham – og ute av stand til å tenke en eneste setning utenom ord og navnet hans: «Herregud… FAAAAEEEEEN…. herregud…. hvorfor nå? Smile? Faenfaenfaen… [repetering av navnet hans]» var stort sett det. Og plutselig var han borte og verken Elizabeth eller Gabriella klarte å holde en samtale med meg. Jeg var, og er enda, et nervevrak. Det smerter å se en du var så hodestups forelsket i (på avstand riktignok, men men) og du vet at det ikke akkurat er gjensidig. Og jeg forbanner tidspunktet. Nå?!? To dager før jeg reiser til Folkehøgskolen? Jeg tror ikke på skjebnen men det ser ut til at den tror på meg.

Jeg er forvirret.

Åh ja. I dag fikk vi solgt huset. Over takst. Men jeg sier ikke prisen, mohaha. Vi sees i morgen (avskjedspostammagad!!)

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Binka sier:

  Nifst… Jeg kjenner følelsen. Det kan ikke måle seg med selv den SKUMLESTE skrekkfilm…det føles som å ha drukket tjue espresso etter hverandre på styrten….wæ.

  Som jeg skrev på SMS: Gleder meg til å lese bloggen din etterhvert som du kommer deg på folkehøgskolen og skrivelinjen! Jeg er skikkelig misunnelig på deg og vedder på at du kommer til å få det kjempespennende! :D

  Gratulerer med hus-salg og snart-mac! :)

 2. Simbelmynë sier:

  Gratulerer med dagen som var, og beklager en forsinket hilsen, men jeg har vært stivfrossen etter å ha blitt tvunget til å gå planken av pirater helt siden fredag…

 3. Minneapolise sier:

  Ah, guttene vi aldri fikk, de forsvinner ikke så lett!
  Men om to dager er du langt unna, og man har ikke tid til å tenke på gamle forelskelser når man plutselig har 100 nye venner å leke med :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: