Sånn derpå

Planen var at jeg skulle skrive noe om hvordan det var å være med på boklanseringen til Kristian Bjørkelo, og hvordan det var å sitte i panelet og snakke om blogging. Men den planen kommer til å bli en anelse forskjøvet fordi jeg fikk i meg litt for mye alkohol i går og det eneste jeg husker fra arrangementet var at jeg ikke fikk puste (forkjølelse gjør deg alltid litt småuggen, særlig når du har en mikrofon plassert et sted i ansiktet som fanger opp alle lydene du lager. yay). Med mindre jeg plutselig begynner å blø neseblod (igjen) og ligger på gulvet de neste 48 timene, så kommer det noen bedre og lengre ord fra meg i morgen. Må bare kjenne at jeg lever først. Bilder og en slags oppsumering av hvordan det var i går, kan leses HER (WT Litteraturfestival). Ja, det er jeg som har skrevet teksten, høh.

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Undre sier:

    Etter bildene på Facebook å dømme var det veldig mye awesomeness der borte i vest i går!

  2. Jeg fikk litt sjokk av bildene, mest fordi det gikk opp for meg at det er noen sittestillinger jeg virkelig må holde meg unna. Følte meg som en oppblåst isoporpinne. En sexy isoporpinne. Høh.

  3. Undre sier:

    Pøh! Du er så fin att’e!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: