I’ll be better after a banana

Hei? Ser du meg?

Ja hei.
For noen dager siden kom det faktiske beviset på at jeg nå er det man kaller Litteraturviter. På grunn av alt som har skjedd med meg og tiden som student de siste tre årene, var jeg derfor av naturlige årsaker litt smånervøs når det gjaldt diplomet. Kanskje universitetet hadde funnet ut at jeg ikke fikk lov til å få Bachelorgraden min likvel, kanskje jeg manglet 2,5 poeng i et fag ingen hadde fortalt eller vist meg var obligatorisk. Slike ting.

Diplomet kom altså, og da jeg åpnet brevet og fikk se det hele, kjente jeg fyrverkeri i magen. Jeg tror man vil kalle det «lettelse». Siden jeg nå nevner diplomet, så kan jeg nok også nevne et par andre ting som har skjedd siden sist (jeg må jo prøve å oppleve ting som jeg kan blogge om, og ja dette er min dumme unnskyldning for at jeg blogger såpass lite – jeg må oppleve det jeg vil skrive om og så faktisk huske hva jeg skal skrive).

Jeg har klart å få en liten jobb i bokhandelen til Litteraturhuset i Bergen.

*Her kan du ser for deg hvordan denne bloggen i 7 år har bygget opp til noe som dette. Sett inn passende Tumblr-slang av følelser*


BOKHANDEL.
LITTERATURHUSET I BERGEN.

Swoon.

1359556782394

I samme sleng har nettopp bloggingen min gjort at jeg nå skal holde et 6 ukers (6 mandager) bloggkurs for noen ungdommer fra 12 år og oppover, noe som for tre år siden ville gjort meg betydelig mer nervøs enn det jeg er nå. Foreløpig er det to stykker som har meldt seg på, og jeg gleder meg omtrent like mye som det å jobbe i bokhandel. Kurset er i ungdomshuset 1880 i Bergen (Link til nettside HER, (kontaktskjema øverst til venstre)), og jeg vil jo selvsagt at flere unge (12-22 åringer) skal melde seg på, for jeg er jo kjempehyggelig og skjønner hva du snakker om når du shipper karakterer fra forskjellige universer (Altså: er du interessert, eller kjenner du noen ungdommer som vil melde seg på, sjekk ut bildet og denne linken). Dette kurset er ene og alene takket være Kristian (som bloggere og twitterfolk også kjenner som vår alles Mulla.) Takk.

20130130_125945

La oss ikke henge oss for mye opp i skriveleifene der, ok?

Med andre ord: Jeg har fått jobb! Nesten! Jeg prøver fortsatt å finne en jobb som kan lede til fulltid, siden det er litt okei å ha en inntekt.
Nå skal jeg bare forberede meg på min første dag i bokhandelen i morgen.

Related Posts with Thumbnails

7 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Eirin sier:

  Oooh! Gratulerer så mye! Med jobb!!! Og diplom! Og kurs! Jeg har ikke fått noe diplom enda, og har hatt noia. Måtte sende en mail for to dager siden der jeg spurte om de kunne bekrefte/avkrefte/sjekke om jeg manglet noe, for det var sikkert noe feil et sted, ikke sant, omg omg. Turte nesten ikke sjekke mailen min, måtte kvinne meg opp i to timer, men det var heldigvis gode nyheter. Og da gikk jeg fra å ha noia til å tenke herregud, så teit du Ta over den bokhandelen og la meg få komme å koste gulvet i blant, da :)

  Lykke til!!

 2. Eirin sier:

  Det manglet et «er…» i den kommentaren :o Weird.

 3. Eirin: Tusen takk for herlig kommentar:) Jeg hadde såpass angst angående diplomet, rett og slett fordi noen på uni mente at jeg fortsatt hadde to fag igjen å ta, og dette fikk jeg vite to dager før jeg flyttet fra Tromsø. Det ble en hel del telefonsamtaler og mailer fram og tilbake før det ordnet seg. Fikk jo nesten infarkt.

  Jeg skal gjøre mitt beste når det gjelder å ta over bokhandelen. Jeg tenker «kupp», noe i den duren. Stay tuned.

 4. Gitte sier:

  Så fantastisk! Gratulerer! ^^ Det er så herlig når alt bare ordner seg på den måten.

  Selv er jeg litt stresset fordi alle de jeg begynte å studere med fullfører bacheloren sin til sommeren, men siden jeg har valgt å studere deltid, har jeg minst et halvår igjen. Det innebærer også at jeg må ta Ex. Phil sammen med folk jeg ikke kjenner. Hmm …

 5. Kasiopeiia sier:

  Gratulerer med jobb, og mye annet spennende! Jeg liker Litteraturhuset allerede veldig godt :)

 6. thea sier:

  kjenner jeg er litt stolt av deg jeg^^

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: