Ikke akkurat en bloggpost, men vi kan late som

I stedet for å skrive et langt sammendrag over hva som har skjedd siden sist (jeg glemmer at jeg har en blogg og bare kaster alt inn på Twitter), skal jeg heller skrive ned hva hjernen min har deklamert når det passet seg best. Jeg er så fryktelig opptatt for tiden (Ja du vet, jeg skal jo liksom lese til to fag jeg konter etter sommeren, noe jeg ikke har prioritert hittil), med å psyke meg opp til Londonturen med Frode, vente på Kristine Toftes siste mesterverk, og lese 4 andre bøker samtidig mens jeg febrilsk prøver å ikke la solen grille av meg alt håret. Utherooolig opptatt.

 1. «Hva, besto jeg to av tre eksamener?! FIKK JEG FAKTISK STÅKARAKTER?!»
 2. «Hva mener du med at jeg må søke om å få konte?»
 3. «Denne luggen er ikke stor nok for oss begge.»
 4. «Elisabeth, du og ektemannen din har nettopp kjøpt dere en tomt. På Os. Og du er faktisk glad for det. You’ve changed.»
 5. «Hvor mange bøker er ok å ta med seg til London i fire dager, når du uansett har planer om å besøke minst fem store bokhandler UTEN Å KJØPE MER ENN TO BØKER? Hjelp.»
 6. «Hvor og når må jeg begynne å søke etter jobb, og hvordan i huleste skal jeg gå frem?! Hvis jeg begynner å tro på Gud, vil det komme et svar i eposten min?»
 7. «Er det sånn at jeg ikke lenger kan kjøpe Heksehyl i butikken lenger fordi den møkkamannen spiste dem også?»
 8. «Hv…..a… Jeg… er jeg i London samtidig som Terry Pratchett og og og han…. event? Jeg kan se ham live? Mens jeg er i London? Ook? Åhåhåhhå…»

 

Etter den siste der har hjernen min for øyeblikket takket for seg og dratt til London i forveien. Som sagt, fryktelig «opptatt».

 

Sjå, fornyer meg selv hele tiden.

Related Posts with Thumbnails

1 kommentar | Skriv en kommentar

 1. Caroline sier:

  Håper du har det fint i all travelheten! :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: