Oss to i Oslo

På lørdag drar jeg til Oslo (til Maren, for å være korrekt) og blir hos henne til 3 juni. Når jeg er der vil jeg sikkert møte alle som har lyst til å møte meg, og har store planer om å bo mye på både kafé og bokhandel.  For tiden skriver jeg på roman, leser manus og venter på eksamensresultater. Jeg har allerede fått en C på en oppgave, noe som gjorde at jeg klappet så mye i hendene at håndflatene ble røde. Jeg skriver på «Anton» og plutselig ser jeg at Aschehoug har en konkurranse på gang. Hjernen min går i spinn, og jeg prøver å glemme konkurransen, for er det noe jeg ikke kan så er det å sende «Anton» til dem. Jeg tror det kalles idioti. Uansett. På lørdag skal jeg prøve å komme meg helskinnet til Sandvika, gå av på rett stopp og begynne å skarre på R-ene bare for Maren sin skyld (tror jeg klarer å gjøre det i 15 minutter før jeg gir opp). Kanskje vi sees?

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: