Mine 5 minutter som kjendis

Det er ikke hver dag dette skjer. Planen min var å skrive en ny spalte, om en ond Despot ved godt mot (man må jo rime når man har spalte, ikke sant?). Det gikk jo ikke. For det skjer ikke hver dag at jeg får mail fra NRK som vil intervjue meg fordi Twitter fyller 5 år, og jeg var den første Norske som registrerte meg. Det er heller ikke hver dag at jeg faktisk må tenke over hva jeg sier uten at stemmen min brister eller at jeg stokker om på ordene. Ok, jeg stokker om på ordene hele tiden når jeg er ivrig/nervøs/nevrotisk. Alt skjedde mens jeg satt i forelesningstime og selvfølgelig husker ikke et ord av hva det var snakk om fordi jeg svettet i håndflatene og skalv som et aspeløv.

Så ble det telefonsamtale, og jeg er virkelig glad i journalistene som snakket med meg, og sørget for at hjernen min ikke koblet helt ut. Av åpenbare grunner husker jeg bare det jeg skulle ønske jeg sa. Alt skjedde på to timer, men hu hei for noen timer det var! Kommer aldri til å skje meg igjen. Men by GOD jeg er stolt av meg selv. Første nordmann som brukte Twitter. Kjenn på det. Kjenner du det? Er dette noe som jeg kan sette på CVen min(ja, dette er et spørsmål)? Eller leter jeg etter halmstrå nå? Jeg lar Elmo vise hvor glad jeg har vært i dag:

Du kan lese artikkelen (og høre stemmen min) HER. (Sidenote: 1. De kalte meg FORFATTER. FORFATTER. Når jeg hørte det imploderte jeg. 2. De uttalte navnet mitt helt korrekt, men hadde strek over A’en istedet for E’en. Det gjør meg ingenting. Bare dette er nok til å forføre meg).

 

Jeg er så lykkelig!

 

Related Posts with Thumbnails

18 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. galithralia sier:

  Kjempestolt av deg vennen! :D <3 Du ER forfatter! :D

 2. Gro A Stokke sier:

  Veldig bra Elisabeth, artig. Gratulerer som første norske twitrer

 3. liiiii sier:

  bra!!

 4. Herlig!! Jeg gleder meg med deg! Gratulerer. Klart du kan ha det på CV’n! Ha en fortsatt fin dag!

 5. JulieT. sier:

  Jeg ønsker meg elmo-tskjorte!!!!!!! +fra nå av skal jeg skryte av at jeg kjenner norges første twitrer. min måte å bli kjendis på ass, lett. ;)

 6. Dunia sier:

  Grattis! Heh. ;)

  Du ser VELDIG søt ut med Elmo. Og uten Elmo, helt ærlig. :)

  Fin stemme du har! Du snakket ikke på Tromsø-dialekt, gjorde du?

 7. Takk alle sammen!

  JulieT: Jeg støtter deg 100 % i jakten på kjendisstatus, og stiller mer enn gjerne som referanse.

  Dunia: Vel, jeg er jo tross alt fra Bergen;) (Elmo sier takk)

 8. Dunia sier:

  I just realised maybe it sounded a bit perv. o_. As I meant you looked cute both with Elmo and anything else you usually wear. Even with the sweaty pants which make winter less cold, yes? Yes!

  Hehehe, hehe *blushes* *looking for dark hole so I can jump into it and hide*

 9. Hehe, du trenger vel ikke skrive engelsk for å si det? Jeg syntes det var søtt jeg. Kom tilbake nå da, det er kaldt der i hullet.

 10. Dunia sier:

  Det trengte jeg.:p Jeg forstår 45% norsk skriftlig og jeg får hjelp fra kjæresten min (fra Tromsø, bor i Brisbane nå) av og til.

  You see, I’m trying to learn Norwegian, so reading your blog (and others just as good) is both entertaining and educational ^^). I’m currently studying translation (English and German) buuut have applied to course Scandinavian Studies in England this fall. Gleder meg! :)

 11. Jeg er imponert! Kudos til kjæresten din:) Og du skriver jo plettfritt Norsk også. Fortsett med det.

 12. Liz sier:

  Kjempestolt av forfattervennen min :D

 13. Naitzel sier:

  Oooh! Gratulerer :D Hadde Eirik Solheim som foreleser for en stund siden. Han er veldig flink! Ikke verst at han er enig med deg :D

 14. Elin Rise sier:

  Nice!;) Jeg har akkurat klart å snuble meg inn på twitter… Fett å være den første – imponert!:)

 15. Elin: Da må du gi meg link til kontoen din slik at jeg kan stalke deg enda mer! Hvis det er lov;)

  (takk alle sammen!)

 16. Elin Rise sier:

  Den heter forfatterjomfru og har hele 3 twitts(om det er riktig bruk av ord, hehe)! Men flott om du stalker meg der for da kan jeg stalke deg og kanskje lære noe!;)

 17. Lothiane sier:

  Så kult, gratulerer! Veldig gøy å høre deg på intervjuet, og å vite at jeg «kjenner» Norges første tvitrer. :D Wohoo, skjønner godt du er glad!

 18. Ida Therese sier:

  Gratulerer! Det visste jeg ikke XD

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: