5 år med Sammensurium

Jeg har juleferie. Jeg er ferdig med eksamener og har kommet meg tilbake til Bergen. Og brudebildet er hengt opp. Om åtte dager feirer mannen og jeg vår første bryllupsdag, og om to dager skal nevøen vår bli døpt.

Problemet med å ta opp igjen bloggingen etter en sånn pause, er at jeg ikke vet hvem jeg snakker til. Ifølge bloglovin og facebook har jeg mistet minst 4 lesere (hjertesmerte, det var dere jeg elsket høyest!!!!) og alt jeg kunne ha skrevet er nevnt i setningene over.  Jeg mener, hvor blir det av mine morsomme one-linere? Dialogene jeg har med mine medelever? Bildene? Hva er det som skjer med «Sammensurium»? Jeg hadde trodd at etter 5 år skulle jeg ha fått utviklet meg og bloggen litt.

Jeg skriver fortsatt litt. Jeg har sendt inn novellene til CappelenDamm for å høre om jeg kan få en tilbakemelding, en runddans jeg har blitt ganske vant til nå. Det verste med å skrive, er faktisk å la forlag lese det. Det beste er å bare skrive for meg selv, uten å lure på om jeg kan bli forfatter likevel. Det gjør vondt i hodet å ha 5 forskjellige romaner surrende rundt i hodet, men å føle at man ikke helt klarer å starte fordi jeg må lese pensum. Jeg må tenke skole, utdanning og hvordan jeg skal få tak i den bachelorgraden uten å få de dårligste karakterene.

Denne litt sure posten er også en beklagelse for at jeg er så negativ. Derfor er mitt løfte til deg at jeg skal gjøre alt i min makt for at denne bloggen skal få deg til å le. Vi starter med  Chansey:

Takk dere  som har vært med fra starten, det betyr mer enn dere aner.

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Undre sier:

  Hurra for bloggen! ♥♥♥

 2. Sarah sier:

  History of the World Wide Web

  1993 – «Hey, have you heard of this Mosaic thing? It browses some kind of web of Internet documents or something. Looks interesting.»

  1999 – Hampsterdance goes viral
  (http://web.archive.org/web/19991123001948/http://www.geocities.com/Heartland/Bluffs/4157/hampdance.html)

  2010 – Sammensurium.net features «Chansey i løpe-ball!»

  Congratulations! You’re now a part of Web History!!!!

  Best Wishes, og gratulerer med bloggen din! :-)

  Sarah

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: