Pliktig blogger skriver mer om seg selv (Alt handler om meg)

Det er nytt meme på gang, og Maren vil at jeg skal fortelle 7 random fakta om meg selv.  Hvis jeg skal klare å fortelle noe om meg selv som ikke allerede står et sted i mine 700 bloggposter, får jeg bare håpe at du/dere ikke begynner å stalke arkivet mitt dato for dato. Og siden Maren har bilde av seg selv, må vel jeg det også. SE SÅ PEN JEG ER.

Shexxy Iskrem blogger fo sho rawrrr. Da har jeg vel brukt opp kvoten min for den tidligere ungdomsslangen? Eller skal jeg si noe overbeskyttende Superlol og si at jeg ikke poserte i det hele tatt? Troverdighet er gull verdt. Siden sist jeg gjorde dette, har jeg fått kjæreste, forlovet meg med ham og så giftet meg. Jeg har også blitt utgitt i en antologi, begynt å studere til å bli bibliotekar i Tromsø og blitt enda mer vimsete enn jeg var før.

 1. Jeg har fortsatt et problem med lesing av bøker. Når jeg leser 1 bok, begynner jeg som oftest på en annen bok samtidig som er pausebok for nr 1. Det ender som oftest med at jeg leser ferdig bok 2 først, ser filmatiseringen av film nr 1 og klarer ikke å lese nr 1 ferdig fordi da vet jeg at den er OVERFORALLTID, slik som i filmen. Jeg holder fast til min naive tro når som helst om at ingenting er over før jeg aksepterer det.
 2. En frykt for trapper har utviklet seg. Etter at jeg klarte å nesten drepe ankelen min i fjor, har paranoiaen min for å gå ned trapper (alle typer) bare økt. Uansett hvor forsiktig jeg er når jeg lister meg ned trappene, er det likevel en stemme i hodet mitt som skriker: «DU KOMMER TIL Å FALLE DU KOMMER TIL Å FALLE HAHA BARE VENT DU KOMMER TIL Å FALLE WHÆÆÆ!». Som oftest dulter jeg heller borti gjerdet ved enden av trappen.
 3. Når dette er sagt: Jeg er flink til å skaffe meg blåmerker. Jeg er så flink til å få blåmerker at jeg kan se på meg selv i speilet og plutselig oppdage tre-fire blåmerker på lår eller armer, uten at jeg forstår eller husker hvordan de kom dit. Det hender at jeg husker små glimt av at jeg dulter borti en bokhylle på bokhandelen, eller andre lignende saker.
 4. Jeg blir mer og mer nærsynt for hvert år. Når jeg fyller 30 skal jeg ta laseropperasjon på dem, med mindre jeg er blind allerede. Jeg ser ingenting krytallklart før du holder det 30 cm foran meg. Uten briller er alt en vakker snøtåke med skygger (men jeg ser hvis du rekker tunge til meg).
 5. Jeg har ingenting i mot å bli litt som min mamma når jeg blir eldre.
 6. Den analoge klokken klarer fortsatt å forvirre meg i noen sekunder før jeg vet hva klokken er. Spør du meg om hva klokken er, kan det hende at jeg stirrer på klokken før jeg heller viser den til deg.
 7. Det hender at jeg ikke drikker kaffe på to dager (ikkje spyd meg!!).

Nå må jeg gå og skrive litt fiksjon. Slike listefakta om meg selv får Forfatteren inni meg til å gå kvinne av skaftet i fantasiverden.

Related Posts with Thumbnails

5 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Elizabeth sier:

  koste meg med å lese dette! hehe :D
  og du ER virkelig fin på det bildet <3

 2. Maren sier:

  Hahaha! Hurra, du er så kul!
  (Og pen! Men det vet du jo allerede.)

 3. […] tok hintet Elisabeth la ut, og tek utfordringa om å skrive 7 ting om meg sjølv. Ja, eg har óg gjort ting som dette […]

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: