Solen skinner helt til september

Mannen og jeg drar tilbake til Bergen i morgen. Jeg ser fram til dette, fordi jeg har glemt hvordan mørke om natten er. Siden Februar har stort sett natt vært det samme som dag for meg. For som dere alle vet, solen går ALDRI NED I NORD. I ren desperasjon kjøpte jeg meg en øyemaske til 1 dollar, og nå er jeg en av dem som får håret ut av posisjon med den minste bevegelse. Snart kommer strikket til å ryke, og da er øyet mitt dens offer. Som et resultat av at klokken 3 om natten ser ut som 3 om dagen, har døgnrytmen til meg og mannen blitt noe forandret. Jeg vil sove i mørke, jeg kommer til å dra ned rullegardinen med slik iver at jeg ødelegger hele greien.

Det har også blitt knapt med uteliv ergo at jeg skriver om folk jeg spionerer på. Noe som bloggen smertefult merker. På den annen side har jeg og Frode noen rare samtaler av og til (ferske samboere ftw!), og her om dagen skjedde dette:

Jeg ser på puppene mine og kjenner på dem. Jeg ser nok veldig alvorlig ut, dog forvirret.

Frode:  «Hva er det med deg da?»

Jeg: «Puppene mine! Hormoner. De er på!»,

Frode: «På? Jeg har ikke gjort noe med dem. Slå dem av!»

Nå må jeg bare pakke, og ifølge Frode kan kofferten min romme en hel ku. Først får jeg se om den rommer tingene mine.

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. eekageek sier:

    Jeg skulle ønske det kunne vært lyst døgnet rundt året rundt jeg, faktisk. Lyse sommernetter er det beste jeg vet. Men så har jeg også lystette gardiner da.

  2. ziarah sier:

    Enig med geeken ovenfor :D Men fint med mørketid også da. Og, bare for å klargjøre, det er ikke midnattsol fra februar til september, men fra mai til juli :) Det er mørkere enn ellers i verden mellom 21.september og 21.mars.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: