Hvordan få tiden til å gå mens man leser til eksamen, del 1

Jeg har et ganske rundt hode. Skalle. Dette har visstnok legene fra min fødsel sagt, og jeg har det fra sikre kilder (frisører) at dette er sant. Jeg legger ved et bevis. Bak meg ser du klær som tørker, og hvis alt går nedover, så renner det ned i bøtten jeg har bak meg. Jeg vet fortsatt ikke om planten jeg har på hodet er ekte eller plast. Blomster er ikke helt min greie. Ja, jeg liker å få dem (Hint hint), men når det kommer til å for eksempel legge merke til nye blomster hos [sett inn ønsket familiemedlem her], er jeg et blankt lerret. Blomster? Åh! Der? Var de der ikke før? Den har jeg da sett.. ahahaha osv. Jeg tror kanskje at denne potteplanten er ekte. Noe som minner meg på at der er mulig jeg burde vanne den.

Exphil eksamen er på fredag. Hurrameirundt. Hvis jeg består skal jeg sette i gang min første bloggspørsmålsrunde (rett og slett fordi jeg aldri får noen spørsmål og jeg tviler på at dere lurer på noe, sånn egentlig) og svare på alt. Men før jeg tenker på det, irriterer jeg meg over at filmer jeg ser på macen, plutselig er så mørke at jeg bare hører hva som skjer. En film som har gjort at jeg tenker ekstra mye «Keith» fra 2008, er nå offer for at jeg roper til meg selv (og de som vil høre på) mens jeg klager.

Kanskje jeg bare skal fortsette å balansere blomsterpotter på hodet og slutte å se filmer på macen (jeg har jo ikke TV).

Related Posts with Thumbnails

9 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Kristine sier:

  Hahahaha! Prokrastinering ftw<3

 2. Kristine: Hell yeah!!!!

 3. Villkatta sier:

  Oi oi hurrah, er ikke den eneste! Sitter med hjemmeeksamen, og huset har aldri vært så rent, CD´ene har aldri vært så sortert, og jeg faktisk BAKT BRØD…

  I´m loosing my grip.

 4. Vilkatta: Jeg satt og stirret på brødet i ovnen min i 15 minutter, bare for å se at fargen ble rett. Dette mens jeg kunne skrevet 1 side på hjemmeeksamen. Hurra altså.

 5. Hilde sier:

  Hehehe. Dette er kjente saker for alle studenter, er jeg redd. Iallfall bortimot alle. Men jeg bruker, på en litt annen måte enn deg, mye tid på plantene mine. Spesielt nå i tiden før eksamen. De må jo ha passe mye vann, og jeg må holde oversikt over om de vokser mye, lite, eller gjør noe annet gøy. Frø har jeg også sådd. Så jeg har vel sikkert en 30-40 planter her nå. Søte små.

 6. Hilde: Skulle ønske jeg hadde grønne fingre! For meg går det i å se masse filmer, lese andre bøker og spille Pokémon. Ikke rart jeg danser med tørkestavet heller (som ikke kan vises på bloggen).

 7. Men dette er jo glitrende!

  Det flate hodet må jo være helt supert til å sette fra seg ølglass på?

  Kan ikke du flytte inn her da, og så kan du sitte og blomstre ved siden av sofaen mens jeg ser film?

 8. Einar: Im on my way, har du plass til ektemannen min også?

 9. Galithralia sier:

  godt det er flere av oss! I stedet for å pugge på hvordan monariket i det Gamle Riket i Egypt var, har jeg kjøpt glutenfrie varer på nettet, sett 2 sesonger og halve den 3 sesonger CSI NY, hørt på alle disney sangene jeg kommer over. Surfet på nettet og vasket haugevis av klær og ikke minst sortert den fine bunken av skittentøy inn i ulike kategorier…eksamen er gøy! :O

  har troen på deg elis! tror du klarer eksamen fint :) du er fremdeles min bestis om det skulle gå helt gale og du har lov til å ringe og sutre når som helst på døgnet<3

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: