Push the button

Hvor lenge må man vente før en hardcore fan lager en Fanside for bloggen han/hun elsker? Vel, jeg hadde egentlig bestemt meg for at det aldri kom til å skje, men ettersom det er så mange av de jeg kjenner som har en egen fanside for sin egen blogg på Facebook, så krøp jeg til korset og lagde den selv. Man er alltid sin egen største fan, og skjønner ikke hvordan andre ikke kan være like store.

LIKE!

Er det ikke vakkert? Ikke bare ser jeg hvem som faktisk liker siden, men… nei, det er egentlig bare det det handler om. Bloglovin sparker meg regelmessig i kjeven fordi jeg ikke kan se hvem som følger med via den siden, og når det plutselig er en som bestemmer seg for å avfølge meg, går jeg inn i en dag hvor alt er trist og ingen liker meg.

Men nå er det andre boller! Klokken er snart ti om morgenen, og jeg holder på å drikke en termos full av kaffe. Jeg lagde den alt for sterk og må nok på do rett etter at dette innlegget er postet. Jeg lever i total fornektelse for tiden, hvor angsten for exphil gjør at jeg bare planlegger en slags hevn mot sensoren min fra i fjor. Glede!

Så for å løfte meg ut av denne klagingen, hvorfor ikke «Like» denne bloggen og skrive noen ord på veggen? Det er veldig populært.

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: