Oiskipoiski, thats what it is

Det begynner nå. Vi trodde kanskje at det begynte før, men det er nå alt skjer. Vi har ikke flere forelesninger, nå er det bare veiledninger og avtaler om å møtes på datarommet hver dag fra klokken ti og utover. Det er å massere hverandre i nakken når eksamen går til hodet på oss, og gratis kaffe fordi UiT kommer med ny logo, og det er Eddie Izzard sitater som blir spilt høyt for å få oss til å le. Vi sitter sammen, på rekke og rad, med hver vår datamaskin og prøver å få det til. Man glemmer litt av seg selv og tenker mest på hvordan man skal klare alt sammen uten å klage for mye. For klaging er en del av prosessen. Vi prøver så godt vi kan. Vi leter etter barndommen, og den dukker opp i form av Pokémon og «Noahs dyrebare øy». I morgen skal jeg si «Oiskipoiski» og se hva som skjer.

Det er flyttetid om to dager. Jeg skal pakke litt av livet mitt i bokser og poser, flytte dem i en maxitaxi og installer meg på nytt. Reboot. Det er eget bad, eget kjøkken, eget rom. Det er plass for meg og Frode – plass for et bedre liv. For det begynner nå, uansett hva andre sier. I lesebåsene på biblioteket er det de samme klistremerke men med forskjellige tolkninger, hos medstudenter er det malerier med elefanter og på lærerens kontor er det stabler med utskrevne notatbøker. Det er ting som er blitt gjort, alle sammen, og nå er det min tur.

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Binka sier:

    Oiski poiski kapteinski, jeg husker den! :)
    Hva skriver du eksamensoppgave om?

  2. I den ene skal jeg analysere Moleskine notatbøker(!!) og i den andre skal jeg skrive om Kulturrådets nulling av bøker og deres makt ovenfor biblioteketene:P OiskiPoiski!

  3. Vanja sier:

    Ok, no må æ jo bare kommentere litt, ble jo litt beæra over at du har bildet mitt på bloggen din… ;) No ser det ut til at æ blir å lese alt du har skrevet så langt, så den siste eksamen slit litt :P Haha, keep up the good work! :)

  4. Vanja: Jeg elsker det bildet! syntes det var så perfekt!!!!:D Håper bare at ikke alt går adundas:/

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: