Ren, hvit kjærlighet

Dette er Chansey, han liker sjokolade, og er den rene hvite kjærligheten til meg og Frode:

Ting skjer så fort når man kommer hjem igjen, og noe av det første jeg gjorde når vi besøkte pappa var å ta bilder av påskeeggene. Jeg vil påpeke at pappa har en viss interesse for 2 verdenskrig, og gale Hitler. Ikke noe mer som bør gjøre deg bekymret.

Jeg kommer sterkere tilbake. Du vet, familietid er viktig i påsken. Plutselig er jeg skrivende og tilstede (så ikke unfollow meg, pretty please?).

Related Posts with Thumbnails

11 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Sonja Dadam sier:

  For et søtt lite dyr, men burde dere gi den sjokolade? Er ikke det giftig for sånne småtasser? (Det er forsåvidt giftig for mennesker også, men vi må spise 11 kilo av det på en gang før vi dør. Hvis jeg noensinne skulle trenge å ta livet av meg, så vet jeg hvordan jeg skal gå!)

 2. Sonja: Han får alltid veldig lite og ikke så ofte, og han lever enda, så jeg tror det går bra^^ :D (ikke gå enda da! <3)

 3. Fru Jones sier:

  hahaha «MEEER! Hvor ble det av sjokkisen??»

 4. Petrine sier:

  Familietid er veldig viktig i påsken, det er jeg helt enig i! Må få si at det var mange kreative egg i dette innlegget. :-)

  Fin blogg du har her, kommer til å fortsette å følge den fremover. Så får du ha en riktig god påske så lenge. :-)

 5. Heidi sier:

  Sjokolade er en av de matvarene som kan være giftig og akutt farlig for hamstere, som bittermandler, lakris, kullsyreholdige drikker og kaffe. Sånn i motsetning til ting som bare er usunt, og uten problemer kan gis av og til, som sukker, salt, fett. Yoghurtdrops og slikt fra dyrebutikken er like usunt hva fett og sukker angår, men det er tryggere ellers, hvis man vil gi skikkelig snop til smågnagere :)

  Nå er jeg hamsternerd, og bruker i overkant mye tid på å lete meg frem til ny informasjon om dem, men det er en del tilfeller hvor hamstere har dødd av forstoppelse etter å ha spist sjokolade (tarmene snører seg sammen). Det er selvfølgelig verre med mørk sjokolade enn melkesjokolade, men det er likevel en ganske stor sjanse for at noe kan gå galt.

 6. Heidi: takk for din tilbakemelding! Ja, jeg vet at det er farlig, men jeg vil bare påpeke at han ikke har fått sjokolade noe ofte:) Så vi passer på, han lever et godt liv:D Fikk vite at han kan få diabetes, og det vil vi jo ikke ha noe av.

 7. Heidi sier:

  Det er fint :) Er han en campbell dverghamster? Jeg hadde en slik med diabetes en gang, og det var litt slitsomt. Det var før jeg begynte å lage egen matblanding, og måtte plukke ut all maisen og erteflakene fra hamsterblandingen for hånd.

 8. Det aner vi ikke, egentlig. Men han er en dverghamster som spiser ALT. (nå lurer jeg på hvilken rase han er)

 9. Heidi sier:

  Diabetes er opprinnelig en sykdom knyttet til campbeller, men den er også begynt å dukke opp hos dverghamstere med et vinterhvitliknende utseende. Man vet ikke om det betyr at vinterhvite dverghamstere også har utviklet anlegg for diabetes, eller om det rett og slett er snakk om hybrider mellom de to artene. Uten at det egentlig har så mye å si i hverdagen når de bor alene (campbeller i vill tilstand lever i monogame par, mens vinterhvite lever i flokk), annet enn at en ikke bør avle med hybrider. Har han forresten skiftet farge noen gang? Det er i utgangspunktet noe bare vinterhvite gjør – og nå også hybrider.

  :)

 10. Chansey har hatt vært hvit hele tiden, av og til litt mørkere. Men ellers så har han aldri skiftet farge:)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: