Slik du ville ha det

Nesten hver påske har jeg og pappa malt egg sammen. I løpet av de siste tre årene har det blitt mer til glede for ham enn meg. Han er kunstnerisk og oppfinnsom, jeg klasker farger sammen og later som om det er en regnbue (jeg maler som om jeg er fire år). Pappa har malt noen vidunder i sin tid. Fra da han jobbet i den Norske versjonen av «Playboy» (SOM BOKANMELDER DIN KOFFERT (sjokk)) malte han «Playboy» egget. Når filmen «Nemo» kom, lagde han «Nemo» egget. Så har vi «Hitler» egget, «Einar Dørum» egget, «Kabal» egget, «The Joker» egget (tror jeg) og en hel haug med andre. Et av mine egg har halvparten av et annet limt på seg, og prøver å være nyeste mote. Ikke få meg til å snakke om egget mitt som skulle ligne på en notatbok.

Av og til må jeg bare gi opp, og det har jeg gjort i 3 år. Men jeg merker likevel at jeg savner det, og dette er nok en del av pappas onde plan. Han har til og med lokket meg med gåselever (jeg er gourmesatan, spiser alt. For mer info om hvorfor, sjekk «Om meg»), og jeg føler at min tilstedeværelse vil trylle fram noen malte egg (pappa var hobbytryllekunstner før. Artistnavn? Kimsalabim. Jeg har verdens beste pappa).

Om 2 dager drar jeg hjem. Til ektemannen min, til foreldre og svigermor. Det blir på en måte litt større å treffe dem nå etter artikkelen i «MAG». Litt fordi jeg føler at jeg slipper å snakke om det, og mye fordi det har gått opp for meg hvor heldig jeg har vært.

Alternativ MAG bilde.

Bilde tatt av Krister Sørbø, for MAG.

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Ithil sier:

    De eggene har jeg ganske lyst til å se! Bilder, snillesøtedegmedcookiesogkaffetil? :)

  2. Skal se hva jeg får til! :D

  3. Naitzel sier:

    Så morsomt! Håper du får til bilder :D

  4. Fru Jones sier:

    Awww ha en superduper fantastisk påske, kjære Elisabeth! Her blir det ex phil-eksamensskriving hele påsken. :(

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: