En liten del magi

Ida (og Bharfot) viste meg en video hun mente jeg ville like. Det gjorde jeg. Klippet er fra filmen «Mary and Max» som handler om to fremmede som begynner å skrive brev til hverandre. Fordi akkurat dette minnet meg veldig om noe om det jeg skriver i romanen (og Signaler 09), vet jeg allerede at dette må deles med deg:

og traileren:

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Bharfot sier:

    Jeg tror det blir en veldig fin film… :)

    Visste ikke at du skrev om brevvenner, spennende!

  2. Oda: Ja, jeg hadde det i bidraget mitt i Signaler i fjor:D Men er usikker på hvordan det skal få plass i romanen nå.

  3. Binka sier:

    Den musikalske skrivemaskinen var bare helt fantastisk. Passet så bra inn på bloggen din! En kaffebønnes sammensurium i et nøtteskall! :) Jeg må jammen få sett den filmen når den kommer på kino her.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: