Dagen før bloggen fyller 4 år

Plutselig har jeg hull i ørene og en arm som ynker seg etter svinesykevaksinen. I går fikk forloveden det for seg at vi skulle vaksinere oss i dag, samtidig som jeg skulle få hull i ørene. Begge forslagene fikk meg til å vri meg i panikk, rett og slett fordi jeg er den største pysen som finnes. Bekymrer seg lett, sier du? Jeg er dobbelt opp.

Til å være 21 år har tanken på at noen skal SKYTE HULL I ØRENE mine vært på lik linje som et terrorangrep i notatboken min. Folk sier at frisørene bruker pistoler (PISTOLER!!!!) og at det er over på null komma null. Du kjenner ingenting. Før jeg og Frode gikk til frisøren var det dette folk sa, at jeg ikke ville kjenne noe. Løgnere, alle sammen. Ingenting inni meg aktet å tro på et ord de sa. Selvfølgelig var dette pur løgn som jeg ble servert, og de var overbevist om at det var sant! Makan til flisespikkeri. Jeg har alltid «visst» at å lage hull i et øre må være SMERTE (med store bokstaver, hallo) og derfor var det jo en selvfølge at jeg kom til å besvime.

Jeg har en venninne (ok, dette er samme jente som jeg tok eksamen sammen med), som elsker konspirasjoner og er imot svinevaksinen til fingerspissen. I det sekundet helsesøster satte nålen i armen min følte jeg sviket mot venninnen min. Hun har snakket så mye om alt som er galt med vaksinen, og her går jeg helt imot alt hun har sagt. Judas. Jeg trodde at jeg skulle brenne eller lignende, men i stedet endte det med at jeg sa «Var det alt?» når vaksinen var over. Så måtte vi vente utenfor i 20 minutter (du vet, i tilfelle vaksinen drepte oss eller noe) før vi kunne dra videre.

Hos frisøren sa jeg at uansett hva hun fortalte meg om ørehullingen, trodde jeg ikke på henne. Det var bare å få det overstått, ikke tell ned, bare skyt med pistolen din (pistolen din!!!). Det var akkurat det hun gjorde, jeg holdt Frode hardt i hånden og det eneste hans på meg var at øynene mine utvidet seg kraftig. Hovedargumentet hans var at jeg burde ha hull i ørene til bryllupet, som det bare en 9 dager til. Jeg var nok solgt med en gang.

Jeg har funnet brudekjole. Svigermor og mamma var med til Brudehuset i Bergen Sentrum, og selv om jeg prøvde 5 kjoler visste vi alle at det var den første som var Meg. I morgen feirer  «En Kaffebønnes Sammensurium» 4 år. Hadde du trodd for 2 år siden at jeg skal gifte meg 8 dager etter bloggbursdagen? Ikke jeg. Takk for at du er her.

Bilde tatt 09.12.2009 kl. 15.05 #3

Related Posts with Thumbnails

9 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Binka sier:

  Jeg har i likhet med venninnen din også fordommer mot svineinfluensa-vaksinen og har ingen planer om å ta den. Men hvis du ikke merker noen bivirkninger er det sikkert all good.

  Hurra for hull i ørene! Jeg husker du snakket om at du ALDRI skulle ta det, og at du sverget til klips. Imponerende at Frode klarte å overtale deg. :) Kjempesøt øredobb. Det ser bra ut. :) Gleder meg til å se bilder av brudekjolen, det er så spennende! (!!!) Lykke til med alt! :)

 2. Tonje H sier:

  Åh, det gjør satans vondt! Piercingen i øyebrynet var mye midre vondt! Men det ble jo veldig fint da :) Lykke til med vaksinen ;p jeg er enig med venninnen din og boikoter

 3. kristina sier:

  så bra, at alt ordnet seg, gleder meg til å se brudekjolen :)

 4. Runa sier:

  Gratulerer på forskudd! Jeg håper virkelig du fortsetter å blogge i minst 4 år til :)

 5. Naitzel sier:

  Jeg skammer meg. Hadde også sterke meninger om vaksinen og et bombastisk standpunkt: NEI
  Men få minutter etter at jeg hadde sagt: Jeg skal ikke ta den, bukket jeg under for et innbilt gruppepress og tok den. Det er få ting i livet jeg har angret mer på.

  Gratulerer med nye ørehull og kjole, og lykke til begge to på Den store dagen!

 6. Galithralia sier:

  Og jeg som var overbevist om at du hadde hull i ørene ;) Jeg mener det ikke gjorde vondt, men så var jeg ganske ung da jeg fikk hull i ørene.
  Boikotter vaksinen som du vet ;)

 7. kristina sier:

  Synes det er idiotisk at dere boikotter vaksinen. Er det noen av dere som faktisk har noe helsefaglig bakgrunn? Jeg synes det er direkte egoistisk å ikke vaksinere seg. Om dere blir smittet med svineinfluensaen, så er det stor risiko for at dere kan smitte andre, f.eks folk som pga av eggeallergi ikke kan få vaksinen. Prøv å skaff dere kunnskap. Ikke alt dreier seg om dere selv. De valg dere foretar dere, kan påvirke andre på en uheldig måte.

 8. Fru Jones sier:

  Grattis! Gleder meg til fremtidige blogginnlegg. :)

 9. Susanne sier:

  What Kristina said.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: