Gjør en forskjell, i dag

Thomas Moen er en mann som tar action. For øyeblikket er det prosjektet «Mitt budskap til verden». Det går ut på at du og jeg skal skrive «vårt» budskap i håndflaten. Bildene lager Thomas en video av og resten er det bare å vente på. Jeg syntes du skal fortelle Thomas ditt budskap også. Her er mitt:

Bilde tatt 12.11.2009 kl. 22.46

Related Posts with Thumbnails

5 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Liljen sier:

  Fint budskap!! :)

 2. […] i Blogging, De Glade toner, hverdag, love, magiske bønner. Skriv en kommentar I dag leste jeg sammensurium som inngår i min daglige rutine, og der hadde Elisabeth skrevet om Thomas Moen og hans […]

 3. Galithralia sier:

  så flott! har allerede sendt mitt budskap både på bloggen og til han :D

 4. Thomas sier:

  Tusen takk for bidraget! Da har jeg lagt ut mitt budskap videoen, sjekk om ditt bildet ble med! http://bit.ly/mittbudskap09 » legg gjerne ut videoen på din blogg også :)

 5. […] er videoen til Thomas klar, og sjekk ut 3.01/04 minutter inn i videoen. Da får du deg en god klem. Bra bidrag, alle […]

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: