En (Halloween)gave fra USA

Det er fint å bli kjent med folk via internett. I hvert fall for meg. Det har endt med at jeg får store pakker i posten. Min venninne Sarah K  har sendt meg en boks med mye namnam. I går når jeg var hos tannlegen fikk jeg beskjed at jeg har fått 3 hull og må borre. Tenkte du ville vite dette før du ser på bildene under.

IMG_6550IMG_6552IMG_6555IMG_6556IMG_6557IMG_6559IMG_6562IMG_6565IMG_6567

Det er et moralsk dilemma.

Sarah, a gift for you is on it’s way! Tusen takk for en fantastisk overraskelse!

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Sarah sier:

  You’re welcome! Next time, I’ll send a big box of toothbrushes!

 2. Monica sier:

  *lol* Ja, det kommer du til å trenge nå…:) Tannbørster…:P

 3. Ah, for en fantastisk gave! Hadde blitt overlykkelig om jeg hadde fått noe slikt i posten!
  Synd med hullene i tennene, da. Auch :/
  Flott blogg!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: