Munn i gull stund morgen

Klokken er åtte og allerede har ting gått til helvete. Jeg sover i en seng som henger oppi taket. Noe som betyr at det er ca 1 meter ned. Stige er essensiell. Jeg har nå klart å få flis i foten fra denne stigen (som jeg teknisk sett ikke skal klare å få, men hey), falt bakover på bordet mitt og gått gjennom noen nanosekunders midtlivskrise da jeg trodde at macen skulle dø – og sist men ikke minst; kaffen har nå gitt meg brannsår i munnen og jeg er ikke en glad jente. Pokker ta morgenkvisten, og til Staten med alt som er galt.

Hvis jeg ikke blogger innen tirsdag så har campus tatt meg.

Oppdatering: kl 21.21
På vei hjem fra skolen i dag kjørte jeg forbi en buss i fyll fyr/røyk. Les mer om det her. Selvfølgelig skjer sånt på en mandag.
Related Posts with Thumbnails

6 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Vutarie sier:

  jeg hater sånne morninger hvor alt virker som det går galt fra første stund. muff. (men nå kan vel dagen bare bli bedre?)

 2. Galithralia sier:

  uff =( føler med deg! Har sittet og irritert meg grønn over at Lassi ikke har lipton te noe sted i huset sitt i over en time. Ingen te, ingen god start på dagen, og ikke en god begynnelse på oppgaven min som skal inn i morgen… blæ
  håper solen skinner hos deg =)

 3. Nez sier:

  It is a typical Monday morning, that’s all.

 4. Ida Therese sier:

  Goood morgen;)
  Du kan glede deg med at du kan legge deg snart igjen nå!..

 5. Jeg lever! Jeg lever! Og jeg husket til og med å kjøpe tannkrem i dag da, så nå kan jeg sove godt.

 6. Monica sier:

  Hehe..:) Ikke greit med mandager. Jeg haaaater mandager.. men sånn er det vel med mange? =)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: