I salg nå?

Cappelen2

I dag så jeg plutselig at boken jeg er med i viser seg å ha kommet ut den 7 august, og jeg har funnet ut derfor må jeg ta bussen inn til Tromsø sentrum og rett i en bokhandel bare for å gjøre det jeg alltid har hatt lyst til; å lete etter meg selv i en bokhandel. Herregud. Og du, hvis du kjære leser/medblogger kjøper boka og skriver en liten anmeldelse eller hvadetkalles, så syntes jeg det er litt fint. Det er velbrukte penger.

*oppdatert*

Bokhandelen hadde ikke fått boken enda. Kanskje neste uke?

Related Posts with Thumbnails

7 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Det er planen vettu, men det må vente til ting har roa seg her. Semesterstart. Gærne studentar som masar og førelesingar å førebu.

 2. Håper virkelig du liker min lille novelle! :)

 3. Sarah sier:

  Hmm, they take international orders! I think maybe I’ll order one. I probably won’t be able to read much of it yet, but, someday…

  Can you perhaps recommend another book for me to order at the same time? Maybe something for, say, the vocabulary of a five year old? Seriously, I don’t mind kids books, but I’m at a loss to figure out what to buy at the moment, and I can’t wander through a Norwegian bookstore and flip through the pages to find something I think I can handle!

  Congratulations on the publication, by the way. That’s very cool!

 4. Virrvarr sier:

  Elisabeth! Jeg får ikke kommet på lanseringsfesten din uten å smitte alle med svinesyke! BUuu! (Men jeg skal kjøpe boka. Jeg har jo smugspist litt Anton allerede. Heia Anton!)

 5. Sarah: They do take international orders, yes=) If you are already learning some Norwegian, it’s good practise to read Norwegian, but you might have some problems understanding things.
  Haha, if I should recommend something more, I suggest you just browse the children category and find something cute. But I might recommend browsing HERE. Thank you, for the congrats! :)

  Virrvarr: Jeg leste så! Og det var veldig trist at du ikke kan, siden du er en av de som har lest novellen også! Masse god bedring til deg! Vi sees nok snart likevel:)

 6. Naitzel sier:

  Jeg skal selvfølgelig kjøpe boken!

 7. Monica sier:

  Så spesielt og morsomt det må være, å lete etter en bok man har vært med på å lage *drømme*
  Blir morro å høre mer=)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: