En students bekjennelser

Jeg har nå gjort det. Etter 2 år hvor jeg hver eneste måned har avbestilt og avbestilt, men fortsatt vært en del av dette samfunnet, har jeg endelig gjort det. Nå trenger jeg ikke få flere blad i posten, ikke mer reklame i mailen, og ikke en ny pakke i posten som jeg må betale 42 kr for å returnere. Plutselig er jeg fri. Med ett er alt som det skal være, og jeg trenger ikke huske på å logge meg inn hver eneste måned for å avbestille.

Nå er det ikke lenger fristelser som står i veien. Nei, jeg vil ikke verve en venn for å få den vesken der. Nei, jeg har allerede kaff . . . – hvis mamma melder seg inn igjen kan den espressomaskinen bli min og jeg har kaffekaffekaffe! hele natten lang.

Nei. Jeg slipper å stirre på terningene som forteller hvor bra alt sammen var, eller hvor mange som allerede har gjort det samme som jeg egentlig vil. Kjøpe kjøpe kjøpe. Nei. Ikke i dag kompis. Nå er jeg student!

Jeg har meldt meg ut av Bokklubben.

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Caroline sier:

    He he, jeg har mange ganger vært fristet til å melde meg inn i Bokklubben! Men nå som jeg blir student vet jeg at jeg må la være… Man får heller kjøpe på Capris når man absolut vil ha en bok… Hva er det du studerer forresten? Jeg elsker designet ditt. Binka er utrolig flink. Om jeg får råd om ikke lenge skal jeg få henne til å lage til meg og :)

  2. Caroline: Ja, jeg har vært medlem litt for lenge nå, og innsett at jeg ikke kan drive og ta imot bøker lenger. Jeg har også begynt å titte på Capris, en veldig bra bokside! Jeg skal studere Dokumentasjonsvitenskap i Tromsø, slik at jeg kan bli bibliotekar etterpå :) Hva med deg?

    Jeg tror var den første Binka lagde design til, så som takk skal hun få «Signaler 2009» antologien som jeg er med i. Hun er helt særegen innen bloggdesign! :)

  3. Monica sier:

    hehe..:) Det er ikke lett å melde seg ut av Bokklubben, I KNOW, men når man først har gjort det, er det egentlig ganske deilig. Bokhyllene mine er proppfulle av bøker jeg har kjøpt der og ikke lest, pga tidmangel, og…. vel.. jeg kjøpte de kanskje fordi jeg er hekta på å KJØPE bøker, lukte inn lukten av den nye bøkene, og bla i de. Men jeg får aldri tid til å lese de alle sammen. Så jeg savner ikke bokklubben..:P

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: