B-tid

Selvfølgelig kan jeg ikke holde det jeg lover. Når jeg skriver at neste post  blir sirkus 15 juli, kan du knyte sokkene dine på at det blir før. På campingplassen jeg og forloveden er på nå, er det trådløst internett. Vi har leid en hytte ved vannet, og i sivet bor det ender som kommer helt  bort til oss og spiser brød fra hendene. Rundt oss er det campingbiler hvor alle har en liten bit av hjemme med seg – og gjør stort sett det samme som de gjør hjemme også. Men det er det som er sjarmen, å ikke være hjemme hvor alt stresset er.

Det skjer alltid mye i verden når jeg ikke  prøver å følge med. Artister og skuespillere dør, medbloggere blir syke og har det vondt, noen blir stukket ned med sabel og andre er uheldig i en tunnel. Og noen mister lappen. Jeg blir så overrasket hver gang jeg logger meg på nett og ser hva som har skjedd i verden. Det er nesten som om jeg forventer at hele verden skal stå på pause mens jeg er på ferie, for så å starte igjen når jeg er tilbake. Av en eller annen grunn er virkeligheten ikke-eksisterende når jeg befinner meg et annet sted enn Bergen. Dette kan dog skyldes på at jeg er veldig forelsket og føler meg fjong med ring på fingeren, og alt.

Jeg tar bilder. Jeg lar være å ta bilder når jeg føler håret mitt er skitten og ææækkelt (jeg er helt merkelig bevisst på min egen hygiene for tiden), for aller helst skal jeg være perfecto på bilder når de taes. Ja, logikken er der.

Det perfekte med denne plassen å feriere på, er at tiden ikke betyr noe. Syden, sier du? Pøh. Jeg har syden her i Sverige jeg. Med 20 grader (og stigende) i vannet og en kjekk gutt å holde i hånden.

Men kjære verden, internett og virkeligheten; ikke ta livet av noen flere store personligheter helt enda, ok? Vent til jeg kommer tilbake, så kan jeg delta i snufsingen noen sekunder før neste nyhet skjer. Jeg er fortsatt snufsete over Heath Ledger, men Michael? Jeg får ikke snufset fordi jeg gjør så mange andre glade ting.

Related Posts with Thumbnails

1 kommentar | Skriv en kommentar

  1. Maja sier:

    Så utrolig godt beskrevet! Vi var også på camping i helga, og det du sier om at alt stopper inni hodet og ikke ute i verden når ferien kommer, skjønner jeg godt. Jeg var så heldig og fikk teåløst nettverk jeg også ;) Og skrev et lite innlegg (http://majamorsk.blogspot.com/2009/07/stevnet-kvelden-og-solnedgangen.html) i mens. Skokkert var jeg også da jeg så alt som hadde skjedd. Huff!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: