Hei Sammensurium, har du nye klær?

Her er jeg. Påkledd og klar for nye eventyr. I flere uker har jeg følt meg skitten, full av hull og uten pene sko. Jeg har ikke villet vise meg offentlig fordi det finnes grenser for hvor mye man orker å vise av det samme hele tiden. Men så kom Binka gående, og jeg trengte med ett ikke å bedrive mer vindushopping etter ny drakt.

Det er med et sånt utseende jeg ikke trenger å tenke på annet en det jeg skriver. I denne bloggen er det verken mote eller politikk (men for all del, kanskje jeg blir vervet av noen organisasjoner oppe i Tromsø. Skulle det skje, vennligst kontakt nærmeste pårørende for akutt hjelp). Det er tekst, om tekster og generelt mest mulig kaffe.

I notatboken som du ser i Binkas komponerte header, har jeg en del kaffeflekker. På den synlige siden er det en hilsen fra Virrvarr og en kanin. Hva er vel bedre enn å ta bilde av en side hvor en dame som glemmer å spise fordi hun skriver, har skrevet til meg? For nå har jeg et mål. Jeg kan holde oppmerksomheten din (sett at du er en lesende person), og skrive luftig. For bloggen har mer luft nå. Mer plass, mer av alt. Klærne mine passer bedre nå. Og alt er takket være Binkas flittige arbeid  i løpet av 24 timer (gi henne kudos!), hennes koding og flikking med hele greien. Er det noen som jeg kan legge «mitt liv i dine hender» på, så er det henne. Som takk skal jeg gi henne «Signaler 2009» når den kommer ut.

Hva syns du? Er forandringen et bedre et for Sammensurium?

Related Posts with Thumbnails

12 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. mirakel sier:

  Veldig pent, og veldig «deg». :)

  Hun er jammen god på dette..! *kudos*

 2. Iskwew sier:

  Dette synes jeg var veldig, veldig fint! Headeren er knallfin!

 3. Ja ikke sant! Ingen andre enn Binka kunne fått dette til. INGEN! (Takk!:) )

 4. Ithil sier:

  Kjempeflott design!

 5. Vutarie sier:

  ooh, det var skikkelig fint. spesielt headeren var KUL

 6. Tusen takk! Jeg er så glad i mitt nye blogghjem! Binka er helt klart den beste.

 7. Rikke sier:

  Åh, så fint det ble! :)

 8. Hu Hei, Rikke (velkommen! Velkommen du også, Vutarie)! Og Hjertlig takk!

 9. stine sier:

  love it!!

 10. Minneapolise sier:

  Binka er virkelig best på webdesign, dette var utrolig kult, og originalt, og deg :)

 11. […] Responsen hittil har bare vært positiv. De fleste sier til Elisabeth at «Det nye designet var veldig deg». Og det er jammen fint å høre! […]

 12. Jeg er så sløv til å kommentere… men jeg ville altså bare si at du har fått et helt nydelig design! Så gjennomført og vakkert!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: