Dyskalkuli #2

Mye for min egen del og mye for de som ønsker å lese mer, poster jeg her noen linker som jeg for øyeblikket driver og leser på. Det er en veldig rar følelse når man syntes at andre kjenner livet ditt bedre enn deg selv. Hjelp til de med dyskalkuli (og de som vil vite mer): om noen ønsker å ta kontakt med meg, er det helt ok. Eposten min finnes i sidebaren til høyre.

Wikipedias definisjon er bra: HER.

Dyscalculia Primer and Resourse Guide (anbefalt av Håkon Styri): Denne anbefaler jeg alle foreldre å lese. Hvis ditt/deres barn sliter med mattematikk er denne en gullgruve.

Dyskalkuli.net – Den Norske nettsiden. Den første siden jeg leste om emnet. En åpenbaring.

Dyscalculia.org – En meget god side om dyskalkuletikere (heter vi det?!?!) over verden, samt linker til andre. Jeg liker denne.

tallblind.dk – En dansk info side om dyskalkuli.

dyscalculiaforum.com – Enda en gullgruve for meg. Her har jeg sittet og lest i et par timer og er evig takknemlig for at noen har laget siden.

Dette holder for meg så langt i hvert fall.

Oppdatert (1 oktober 2013):

Bokmerker.org har skrevet om en bok som omhandler blant annet dyskalkuli. Jeg anbefaler at både bloggen og boken leses, for det skal jeg: Bokmerker.org

 

Related Posts with Thumbnails

1 kommentar | Skriv en kommentar

  1. […] Elisabeth I. Casén Pihl, som blogger på sammensurium.net, har laget en guide for dere som vil vite mer (den siste lenken er til forumet jeg hatet, men kanskje det har tatt seg […]

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: