En ærlig sommerdag

Det er en ny leilighet. En ny utsikt, en ny stue og nye naboer. Det er en hund på hver side, en labrador og en golden retriever. Gul og Hvit. På begge sider av blokken er det røykere som bor. Jeg har vært på lekeplassen og svingt meg i huskene mens solen har stirret meg i ansiktet og gjort håret mitt lysere. Det er ny musikk i hverdagen min. Jeg lytter til Greg Laswell, Shanana, Harry Nilsson, Gothic Archies, Grizzly Bear, Louis Prima, Raphael Saadiq og We Are Scientists. Det er masse som roter rundt i sjelen min, og i de sekundene jeg leser «Atlantis Found» av Clive Cussler er jeg akkurat der jeg vil være.

Hurra for post nr 700.

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Undre sier:

    Jeg liker ikke røykere som røyker på meg. Utrolig kjipt når man åpner vinduene eller vil sitte ute og så kommer det en stinkesky med stinkerøyk. Eller når man går på gata og så plutselig er det noen foran en som røyklegger hele fortauet. Liker det ikke. Så da blir jeg gående i sikksakk for å unngå røykskya. Ekkelt.

  2. Fru Jones sier:

    Gratulerer med post nr. 700! Synd med røykerne, men grattis med ny leilighet, da!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: