Eksamen del 1; Naturfag skriftlig

Jeg har alltid ment at en eksamen tar 2 timer eller litt under. Det faktum at jeg og 150 andre i dag var ferdig med naturfag skriftlig etter 15-20 minutter, var ganske forvirrende. Ja, det var 30 oppgaver med 5 svaralternativer og det gjaldt å krysse ut det som var lett. Dette er sånn som man gjør i Amerika for swharte, tenkte jeg.

Spørsmålene har jeg selvfølgelig glemt, med unntak av hvordan nordlys fungerer (spør meg! kom aaaan, spør meg!). Etter at heftet med oppgavene ble utdelt, tok det 10 minutter før de første elevene var ferdig, og jeg måtte se flere ganger på klokken for å forsikre meg at det faktisk var bare 10 minutter. Når jeg så plutselig var ferdig selv etter 15, fikk jeg angst og gikk over alle spørsmålene igjen. Jeg kan jo ikke dette! Hvorfor har jeg svart så fort! Hvorfor! Hvorfor! Det må jo være noe jeg… hvorfor bruker jeg så kort tid! Samtidig som jeg tenkte dette reiste et tyvetall av elever seg og leverte inn oppgaven sin. Derfor tok jeg et mentalt balletak/puppetak og signaliserte etter en av den gode gamle årgang.

Eksamen begynte klokken ni. Vi var ferdig kvart over. Jeg syntes det blir helt feil. Huzza for 5 timer med skriftlig Engelsk på onsdag! Hvem skal rocke bolle?

Jeg skal.

Related Posts with Thumbnails

8 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Fru Jones sier:

  Gratulerer med vel overstått eksamen (forhåpentligvis)! Tenk, ikke lenge til sommerferie nå!!!

 2. kristina sier:

  Gratulerer med overstått, nå er det vel muntlig naturfag igjen?

 3. Jones: Jeg er i sommermodus allerede jeg:D

  Kristina: Takker så mye! Nå er det muntlig i Engelsk og Naturfag igjen, utenom skriftlige Engelsken på onsdag.

 4. Fjodo sier:

  Sååååååå, min kjære, søte fløtepus <3
  Hvordan fungerer nordlys!? :P
  (kunne ikkje la vere)

 5. Fjodo! Jo nå skal du høre, kjære:
  Nordlys oppstår ved ladde partikler fra solvinden kolliderer med jordens magnetfelt og sender da ut molekyler som skaper Nordlys!
  Ka du sier? E eg flink eller e eg flink? <3

 6. Fjodo sier:

  Elisabeth! Joda, kort og godt skal en si at det var veldig godkjent;)
  Ja du er veldig veldig veldig flink, men det vet vi alle:D <3

 7. Fjodo sier:

  Og eg elsker deg! <3
  (for evig og alltid)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: