Et mindre orginalt utsagn

Jeg har alltid lurt på hva som er kulturkanalens morsomste program. Dette er jeg nok ikke alene om, jeg mener; hvem har vel ikke brukt flere timer sammen med Google og prøvd å skape en slags forståelse for hva som skjer i P2? Selvfølgelig kunne jeg ha mailet/twitret Are Kalvø (klask i pannen, jeg må nok gjøre det), og ydmykt spurt om han kunne lettet mitt sinn for mørke tårn og pollendugg – men jeg har ikke gjort dette fordi jeg er fullstendig overbevist om at du (ja, jeg har høye tanker om mine lesere) allerede har gjort det.

Og hvorfor – nå skal jeg si dette så melodramatisk som mulig – HVOOOOOOOORFOR! klarte ikke produsentene av Fast & Furious filmene å komme opp med NOOOOOOE mer kreativt enn de samme titlene 3 ganger?!?!?! La meg demonstrere i rekkefølge:

The Fast and the Furious (2001)

2 Fast 2 Furious (2003)

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) (Tipset fra Susan i kommentarfeltet)

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious Fast Five (2011)

Se hvor hardt de har jobbet med valget av titlene, de har til og med TALL! Jeg gir meg ende over. Og «&» tegnet! Det kaller vi variasjon. Jeg irriterer meg. Nå skal jeg drikke kaffe for å roe meg ned.

Related Posts with Thumbnails

12 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Fru Jones sier:

  For å være helt ærlig, trodde jeg den nye Fast & Furious var den samme som den første, bare relansert.

 2. Anders Blehr sier:

  Uten å kjenne noe videre til F&F-filmene (har jeg gått glipp av noe?), er jeg villig til å vedde ganske mye på at de likelydende navnene er valgt med vitende og vilje for å sikre inntektene gjennom at «merkenavnet» F&F gjenbrukes. Det er det stort sett handler om: kroner & øre.

  – Anders.

 3. Anders: Jeg får helt vondt inni meg jeg. Rett og slett! Jeg hadde likt: «Fast & Glorious» eller noe i den dur.

 4. Susan sier:

  Huff, det der er bare trist. For ikke å glemme The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006). Heldigvis har jeg ikke sett noen av dem, og har heller ingen planer om å noen gang gjøre det.

 5. Den hadde jeg helt glemt å legge til! Takk Susan! Bare lov meg å aldri se dem. Med mindre du har tenkt å kjøpe deg bil etter at du har vunnet i lotto – da er det ok.

 6. Galithralia sier:

  Det er jo faktisk en grunn til at de heter d da….the fast and the furious symboliserer den første filmen, og 2 ja d er nummer 2, slik som spiderman 2, etc. hadde de kalt film nummer 3 for kun tokyo drift tror eg ikke de fleste som eks. meg, som liker de filmene hadde skjønt at den var forbundet med fast and the furious filmene. Den siste som forøvrig er en genial film etter den katastrofale Tokyo Drift konstanterer bare at det er FAST AND FURIOUS.

  Ska ikke tvinge deg til å se dem, det blir vel som å slepe deg på en buss og kjøre deg opp på fjellet og tvinge deg til å lage snøengler mens du brøler? :P

 7. Men i det minste kan de vel leke litt med navnene? ;)

 8. Galithralia sier:

  hehe nettopp ergo: 2,3 og 4 :P

 9. Du vet hva jeg mener;)

 10. Galithralia sier:

  *velger å ignorere det* :P

 11. Ida Therese sier:

  Det representerer kanskje variasjonen i innholdet i filmene?

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: