Mandagsbarn om søndagen

For 1 uke siden valgte harddisken min å ta selvmord. Jeg er fortsatt overbevist om at det var fordi den mente at det ble for sterk kost for meg å se på en dokumentar om Charles Manson. Samme dag som harddisken tok sieasta hadde jeg likevel tatt backup av alle skriverier samt filmer og de fineste bildene, så jeg var ikke særlig redd.

Nå har jeg en ny harddisk, større minne og et nesten så godt som nytt musikkarkiv igjen. Men det som dominerer arkivet nå er svenske damer som synger varme sanger. Nå som jeg oppdaterer musikken min oppdaterer jeg også dokumentene mine. Problemet med å ha skrivesperre er også at jeg har en 1 år gammel kneskade som har våknet til live, og som gjør at jeg nesten ikke kan gå. Derav sluker jeg smertestillende, og det er litt som å være i konstant bakrus rett etter at jeg har kastet opp magesekken i luften.

For jeg føler meg veldig rar for tiden. Jeg stresser med skoletanker og på toppen av det hele er jeg så lei meg fordi jeg ikke har noen historier i hodet; det gikk så langt at jeg krøp til kors og bestilte «Wreck this journal» fra Amazon i håp om at litt ødeleggelse skal gi meg inspirasjon. Jeg forventer store resultater. Det er nemlig ikke det samme når man går rundt og tenker at man skal bli forfatter men plutselig begynner å tenke at det kanskje ikke blir noe av likevel.

Jeg tror jeg trenger en forfattercoach. Noen søkere?

Related Posts with Thumbnails

6 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Binka sier:

  Wreck this journal virker kult! Fortell mer om det :)

 2. Binka: Det er en dagbok det er meningen du skal rett og slett ødelegge ved å bruke den for mye. Få kaffe, te, drikke over sidene. Brekke boken på midten, sende den til deg selv i posten sånn at den får mest mulig juling, sette fyr på den etc etc. Alt for at du, skriveren, skal få mer inspirasjon! Jeg bare måtte ha den. Dessuten er det soft cover. Det lover bra.

 3. Trine sier:

  Åh, jeg har lyst på den boka…

 4. Psykoloade sier:

  Kom over bloggen din mens jeg forsøker å unngå pensum.

  Jeg anbefaler denne boken:

  http://www.borders.co.uk/book/the-right-to-write-an-invitation-and-initiation-into-the-writing-life/201374/

  eller denne

  http://www.borders.co.uk/book/becoming-a-writer/1068685/

  for inspirasjon. Selvsagt er det grimt å lese bøker for å skrive, men disse er veldig instruktive, særlig den siste. Om typen papir man trenger til skrivemaskinen sin etc. Den er fra 1966, og at den fremdeles har noe å si oss betyr vel at den er ganske OK. Den første inneholder litt mye spirituelt mumbo-jumbo (det er tross alt en CA girl man har med å gjøre) men er omtrent samme leksa i moderne form. Alt man trenger å gjøre er å tvinge seg selv til å skrive, hver dag, helst flere ganger om dagen. Greier man ikke det så er man ikke dedikert nok. Så det så.

  Meeen. Det høres jo også ut som om du kanskje trenger litt påfyll i livet? Sitte stille med vondt kne og tanker som surrer er jo ikke så gøy. Det er viktig å komme seg ut og se på ting som man kanskje kan få lyst til å skrive om? Ikke så lett med det kneet, jeg forstår jo det…

  Kanskje ikke så bra coaching, men det var iallfall gratis.

 5. Psykolade: Åh! Tusen takk for bra tips! Disse bøkene skal jeg absolutt undersøke:D Takktakk:D Og lykke til med pensum, om krise, stikk innom en gang til;)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: