Nok en Tordenprøve

I dag er det meg og Buster. En tøff kamp og jeg håper det går bra for oss begge. Fordi jeg ikke har rørt kameraet mitt på lenge, og siden jeg er mot en ganske proff fotograf – slenger jeg ut noen bilder. (Ergo = stem gjerne på meg også, for da kan jeg begynne å drikke julebrus, spise pepperkaker og synge det siste verset på Julevisa UTEN at noen kan sensurere meg).

Nå er det din tur (Jeg er veldig glad i deg. Ja, akkurat deg ja. Jeg mener deg, du ja! Jeg liker *deg*, for det er deg jeg skriver til. For. Deg. Denne bloggen eksisterer for deg).

Go vote!

Related Posts with Thumbnails

5 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. heidi sier:

  Jeg stemte på deg :)

 2. anders sier:

  med sånne fine bilder blir det jo stemme fra meg også..!

 3. Buster sier:

  Hei Iskrem

  Er bare innom for å si fortsatt lykke til. Flotte bilder. Jeg likte det øverste best. Sikkert fordi jeg er en sucker for mørkt og dystert. Keep up!

 4. Jeg liker det øverste best også:) Tusen takk, og lykke til til deg også Buster!

 5. kristina sier:

  Fine bilder. Stemmer på deg :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: