Å gje meg ein ku som kan raute slik rautes skal!

Ingenting er som en lettere irritert Kaffebønne etter alt for mye Rihanna på radio og tv. Etter litt for mye sniktitting på Tordenblogg-resultat og Topp 100 liste, er det bare murring og knurring igjen. Jeg skylder på Rihanna. Alt er Rihanna sin feil. Hvorfor? Jodetskaljegfortelledeg. Rihanna er der hele tiden. Misforstå meg feil om du vil, men kommer ikke dama ut med minst 2 nye musikkvideoer i måneden?

Alle er så like, det er som å høre på glampop med radioaktiviteten skrudd på topp. Hver pokkers sang er dekket med «eh eh åååååhhååååå, aaaaahhh» og det har i flere måneder nå vært umulig for meg å få «ella ella ella eeeeh eeeh eeeh» ut fra gane og ørekanaler. Musikkvideoene kommer som en løvetann gjør, og hun mister mer hår for hver gang. Så kommer Chris «Jeg kan synge enda mer playback enn deg« Brown, som selvfølgelig er Rihannas kjæreste nå (hvordan klarer jeg å få med meg alt dette egentlig?!?!!?!) og de synger hjernemassen ut av meg.

Hvorfor hører jeg på dette? Fordi det er sånn musikk kroppen min automatisk følger rytmen til og finner av en eller annen grunn en slags syk balanse i all radioaktiviteten.(Og når man er på jobb hvor man står på bena i 4 til 8 timer, er alt automatisk «bra». Legg merke til bruken av ordet Bra) Den er gjenkjennbar, og notene setter seg i hodet. Jeg vil ikke de skal sette seg i hodet, jeg vil knuse dem og skrike «Dette er ikke musikk! The Beatles er musikk! Marc Bolan er musikk! Cat Stevens! Du, Rihanna, du er bare syre! Dødelig!». Alt dette foregår inni hodet mitt, der skrikes det og gnåles. Men på «utsiden» svaier jeg på kroppen, mimer ordene og fingrene mine leker dirrigenter. Jeg er en sann skam. Og ALT, ALT er Rihanna sin feil.

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Galithralia sier:

    d morsomme her er at jeg faktisk kan se for meg deg, svaiende mens hodet ditt har en intern krig ;)

  2. stine sier:

    ohmygod takk!så enig!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: