En passende Tordenbloggtittel

La meg si det sånn; det er ikke hver dag man får sjansen til å gå ut i kamp mot en skrivende/dansende/stjernelesende/radiomann av en astrofysiker. Og det er heller ikke hver dag at jeg kan si at jeg er overbevist om mine mikroskopiske sjanser til å gå videre. For ikke å snakke om at kampen er mot en mann som jeg vanligvis ville sneket meg etter, og forsiktig spurt om en autograf, for så å knise hemningsløst etterpå som en gal forelsket jente. Ganske ofte i fjor hørte jeg på «Superstreng» og følte meg alltid litt klokere. Ser du? Jeg skal konkurrere mot en sykt smart mann. Men som sagt har jeg mikroskopiske sjanser: så jeg har i det minste en liten mulighet.

Jeg har dessverre ingen youtube-video å vise for å overbevise deg om du må stemme på meg, jeg har ingen tegneevne som gjør at jeg kan lage en tordenblogg-tegneserie, og jeg har ikke skrevet 19 bøker slik som Newt har. Det er ingen videokamera jeg kan bruke for å lage en «stem på meg film», rett og slett fordi jeg har det mer i mine skriftlige ord enn de som kommer ut med lyd (lets face it; når jeg blir filmet oppfører jeg meg som er skarrende, knisende og ikke minst ADHD-aktig fjott).

Det eneste jeg har er denne posten, denne bloggen og arkivet mitt. Thats it. Thats the whole guacamole og jeg er på randen dekket av konkurranseinstinkt. Det er da helt naturlig at fra jeg poster denne bloggposten er det dette som kommer til å skje fram til i morgen:

 • Jeg kommer til  å drikke alt for masse kaffe, mer enn jeg vanligvis gjør (er dette mulig? Hører jeg du skriker i ren og skjær smerte, men ja min venn, det er mulig).
 • Derfor kommer jeg ikke til å få sove om natten.
 • Så når tiden er inne for å starte Tordenbloggen, er jeg så trøtt at det blir drukket mer kaffe,
 • … men på fredag kommer det noen menn som skal installere vannmåler i leiligheten, så mellom klokken 8 og 15.30 er vannet slått av, og jeg kan ikke drikke for mye kaffe (vi har masse vann på kanner og flasker).
 • Fordi jeg faktisk begynner på jobb klokken 16 kommer jeg til å være trøtt, skvetten og litt dopet på angst, noe som kanskje går utover kundene. Du vil vel ikke at det skal gå utover kundene mine?

Og sånn går nu dagan. Uten vann og kaffe, det blir mayhem i morgen. Det kan jeg love deg. Det er en herlig pulje som skal ut og leke i snøen i morgen sammen med meg, så la oss alle gå tuttifrutti og stemme. Hvis du liker en dansende forfatter, da stemmer du på Newt, hvis du syntes det er skikkelig flott at jeg kjøpte «Mamma Mia» dvd’en til mammaen min i går (er ikke så veldig glad i den), se så – vote for me! Eller bare stem sånn generelt. Det er jo gøy.

Chansey vil gjerne at du stemmer på mamma også:

Cutnessoverload!

Related Posts with Thumbnails

8 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Eirik Newth sier:

  Du regnet ikke med at jeg kunne dy meg for å følge trackbacken din, gjorde du vel? Nå skal jeg komme med en innrømmelse som det står deg fritt å utnytte i kampen om høy Tordenbloggranking: jeg skjønner ikke filla av hvordan den greia funker. Har vært innom Tordenbloggsiden og forsøkt å finne ut av hvordan man nominerer, stemmer osv, men står bom fast.

  Så selv om jeg har vært innom bloggen din før og likt det jeg så og kanskje til og med kunne ha tenkt meg å stemme på deg, nytter det bare ikke. Tordenbloggen er for kidza, så får vi med langsyntbrillene våre kose oss med kaffe til Dagsrevyen. ;-)

 2. Eirik Newth sier:

  Ah. Ser at «men stor bom fast» skal være «står». Og du får så gjerne en autograf om du vil. :-)

 3. Wooho! Jeg hadde det i bakhodet at du kom til å svare (nå er jeg veldig glad!), og jeg syntes det er ganske snilt av deg:) Du vet, det er bare å stemme i kommentarfeltet som en vanlig kommentar. Det er ganske enkelt. Jeg har ikke tenkt å bruke kommentaren din som markedsføring, det holder med innlegget og så får jeg bare håpe at kaffen holder. Hvordan går det med tangoen?

 4. AUTOGRAF! JA!TAKK! Åh! JA! Ekte håndskrevet og greier?

 5. Eirik Newth sier:

  Elisabeth: Tangoen går det trått med. Det var den vanskeligste dansen, og jeg har ikke hatt tid til mer enn ett oppfølgingskurs. Siden det knapt finnes ordentlige utesteder der man kan danse selskapsdans, blir det for lite trening, dessverre…

  Ad autograf: Jeg er sikker på at jeg har liggende et bilde et sted. Men det er altså en sånn ting man ikke kan gjøre via nettet… :-D

 6. Ta kontakt på fjesbok?

 7. Iversen sier:

  Høhø, det første bildet av Chansey er knallbra. Stikk innom meg på Tøyen med en autograf, Eirik, så skal jeg levere den til Iskremen.

 8. […] Elisabeth Iskrem er i Tordenbloggen i dag, tenkte jeg det var en fin anledning til å fortelle om da jeg møtte […]

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: