Here it goes Tordenblogg again

Det er den tiden av året hvor jeg står på mine knær relativt ofte, uansett hvor oppskrapet de blir; og trygler, ber, spør og ønsker at du, min beste venn her i Sammensuriuet – gir en stemme til meg i Tordenbloggen. Jeg lot være å reklamere for meg selv i fjor, men pokkerheller i år skal jeg opp opp opp.

For hey, jeg har blogget i snart  3 år (! hadde jeg aldri trodd) og nå vil jeg vinne. Og jeg vet at du vil det også. Dette er bare kvalik. runden for min del, og syntes ikke du at jeg skal få lov til å bli kvalifisert? Jo, det vet jeg at du syntes. Patrick er helt enig med meg; hvem kan vel motstå hans forførende blikk?

Stemm i kommentarfeltet og i pollen, HER! sier Patrick. (Jeg elsker den genseren din forresten.)

Related Posts with Thumbnails

5 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Iversen sier:

  Kvalikifisert! :D

 2. Ja! :D Så har jeg en anelse dysleksi. Fiksa nå.

 3. Galithralia sier:

  hehe min stemme har du hatt lenge ;)

 4. Sexy Sadie sier:

  Gjort. ;)

 5. Flopsy sier:

  Siden du ber så pent, så får du nå få en stemme fra meg også ;-)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: